Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chetyner Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (8 Mobil) - 6 Masaüstü9 Mobil
5 sn
1.284
Cevap
81
Favori
163.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaporayı verdik. Finansman desteğide onaylandı. Şimdi sıra araçta. Bakalım 15-20 güne satılacak dedi. Araç yok şuanda 20-25 tanr kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun 23 mü yoksa 24 model mi?

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Araçlar 2023 model hocam, atto 3 için 2024 model araç satışı yok

hayırlı olsun.

"15-20 güne satılacak" ne demek onu anlamadım?

kırmızı mı aldınız?

• kullanan var mı şehir içi menzili kaç km ?

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

Bende öyle biliyorum da arkadaş 15-20 güne satılacak deyince acaba BYD servis şartlarını vs karşıladı da yeni model araç mı geliyor dedim.

• kocaballi kullanıcısına yanıt

araçlar muhafiyet bekliyor. Gümrükte duruyorlar. Kademeli muhafiyet alıp satış için sonra satışa sunuyorlar. Bu da bir süre alıyor. Parti parti satabiliyorlar anlayacağınız. O süreç aslında o kadar. 24 model olmayacak doğrudan 25 modele geçiş yapacaklar. Kırmızı için kapora verdim bekliyoruz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 14 Ağustos 2024; 15:25:43 >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Yok hocam 23 model. 24 olmayacak doğrudan 25 e geçecekler. Bir üst mesajda detayı yazdım. Sadece kafamı kurcalayan o fiyata tesla al togg al diyenler oluyor. Bu alt segment diyenler oluyor. 2025 te diğer modeller gelecek diyenler oluyor. Ben valla arabaya bayıldım. İçine oturduğumda dedim bu. Seal u ya da oturdum onda vav olmadım. Belki diğerleri iyidir ama insanlar neye göre bu kuyaslamaları yapıyorlar anlamış değilim. Evet belki fiyatı pahalı ama tesla bana hiç hitap etmiyor kalas gibi bir görünüm var esterik yok birşey yok. Fakat insanlar kafa kurcalamakta bir numara yemin ederim

Hiç Hyundai ioniq 5 incelediniz mi hocam? Fiyatı 1.550m civarında.

Benim atto 3den daha cok hoşuma gitti. + olarak ötvsi sadece %10.

2025 makyajlı modelleri geleceği için bekleme kararı aldım. (İoniq 5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 14 Ağustos 2024; 15:29:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Ben aslında finansman desteği sebebiyle alıyorum. Şirkete faturada lazım. Hem arabayı yenilerim hem krediyi gider gösteririm vs vs gibi. Yani cebimden para çıkmadan yüklü miktarda belli taksitlerle almak. O noktada çokta sorun değil aslında benim için. Bahsettiğiniz aracı incelemedim. Benim aracı yenilemem gerekiyor sadece araba alıcaksamda elektrikli olsun bari dedim öyle çıktı olay😂😂 araba alma planım vardı ama elektrikli değildi sonra byd ye doğru kaydı olay. Birde tamamen finansman desteği olunca hepten oraya doğru evrildim

İoniq 5 incelemeden almayın derim. 200bin sıfır faiz veya faizli kredi seçenekleri mevcut. çok kaliteli ve dev gibi bir araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İr araştırayım o vakit ama tamamına finansman sağlayan çok görmedim

Hocam tamamına finansman derken hiç peşin ödeme yapmadan direk kredi (ya da leasing) ile mi alıyorsunuz aracı?

Bu durumda faiz oranları ve varsa diğer şartları ne acaba? İlk şart tüzel müşteri olmaktır sanırım, o cepte ama sıfır faiz ya da düşük faizli bir finansman kampanyası mı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ioniq 5'in donanım olarak +/- leri var.

mevcut durumda üst donanım olan ioniq 5 satılmıyor, bir alt donanımı satıyorlar.

donanım listesine bakılırsa donanım farkları görülebilir.

İoniq 4x2 inceledim. Dışıyla içi o kadar alakasız ki. Dokunmatik ekranda akıcı değil. Takılarak ilerliyor. Hoşuma gitmedi

• Dallamos D kullanıcısına yanıt

Evet hiç peşin vermeden tamamına alabiliyorsunuz. Yüzde 3.5 civarlarında. Tüzel müşteri.

Bence tam tersi dış ve iç tasarımı birbiriyle çok uyumlu

• masterap M kullanıcısına yanıt

Elbette bu da sizin görüşünüz. Zevkler ve renkler göreceli değişkenlikler.

• kocaballi kullanıcısına yanıt

Bugün tekrar test sürüşü yaptım. Çok konforlu. Ama yalıtım konusunfa bence bir tık daha geliştirilebilirdi diye düşünüyorum. Bir tık yol sesi alıyorsunuz. Ama malzeme kalitesi kasis geçişleri sönümlemeler bence gayet başarılı.

Bilgi için teşekkür ederim. 3.5 faiz de fena değilmiş, o da gider olacağı için reel olarak 2.5 civarı sayabiliriz. Vade süresi konusunda esneklik var mı acaba, 24 ya da 36 ay vade seçebiliyor muyuz?

Bir de Ioniq 5 test sürüşü yapmışsınız sanırım. İkisi arasında ilk izlenimilerinize göre ne gibi farklar var?

LFP batarya nedeniyle BYD'ye daha sıcak bakıyorum ama ses sistemi filan iyi değilse alternatifleri değerlendirmek gerekecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.