|
BYD Atto 3, Euro NCAP testlerinde en düşük sürücü destek puanını aldı
-
-
NCAP testlerine güvenmiyorum ! Çinli araçlara özellikle düşük puan veriyorlar . Zaten c serisi ve 5 serisinin yüksek puanlar almasından anlarsınız ki tamamen Avrupalı markaları kayiran bir kurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manipülatif bir haber çünkü haberin başlığına bakınca arabaya düşük puan verildiğinin sanıyorsunuz ama detaya girince bakıyorsunuz ki sadece bir özellikte düşük puan almış görünüyor. İşin ilginci araba EURO NCAP testinden 5 yıldız alarak çıkmış.
-
olay şu adaptif açıkken sürücü bayılınca aracın kendi kendine dörtlü yakıp durması gerekiyor sanırım yeni bir madde bu haliyle bu olmadığı için düşük puan vermişler ama haber şekli malesef yanlı baya sanki araba çarpışma testinden komple kalmış gibi algı yapıyor
-
Avrupada satışlara başladı, listelerde görünmeye başladı tabii :)
İngiltere
Fransa
İspanya
-
Manipülatif gibi ama değil. Şu an bu testlerin puanlaması geçiş aşamasında. 5 yıldız alarak çıkmış dediğin 2022'deki. 2026'da hesaplama değişecek.
-
"komple" nerede yazıyor ben anlamadım? Başlıkta da ayrıca belirtilmiş, şu var derseniz ki algılar çok düşük, ona bir şey diyemem.
-
Çamur at izi kalsın Avrupalılar tutuştu :)
-
Önce okusaydın keşke.
Araca 5 yıldız vermişler. Sadece bu sistemi düzgün çalışmıyor demişler. Çok fazla anlamsız yorum yapıp her seferinde birileri seni düzelttiği halde başkalarına arabadan anlamaz ama yorum yapar diyorsun. Tam kendini tarif ediyorsun. Trollüğün ötesindesin. Aynen devam, başarılar
Jaguar I-Pace, Mokka-e, Yaris vs'nin de ADAS değerlendirmeleri çok düşük hiç böyle globalde haber olup PR mazlemesi olmamıştı ilginç. Ncapden 5 yıldız almamış algısı üretilmeye çalışılıyor resmen.
https://www.euroncap.com/en/ratings-rewards/assisted-driving-gradings/
-
Test önemli değil araç son derece güvenlidir eminim de, şu Avrupalı otomobillerden nefret furyası nedir bu forumda? Avrupa'da bir araç alacaktınız da çok pahalı mı geldi?
Hayır ne oluyor yani, bilinçli bir kötülük içindeyiz de haberim mi yok, bir şey mi kaçırdım, acayip geliyor bana bu gaz durumu.
-
Yaptığın kazaya göre değişir BYD için Kazaların geri dönüşleri çoğaldıkça belli olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 7 Kasım 2024; 20:34:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsanları daha ucuza daha teknolojik araç alma fikri motive ediyor sanırım. Ekonomik kriz ve vergiler yüzünden algılar da değişti. Ne biliyim 1.5 milyon verip manuel el freni görmek istemiyorlar veya 2.5 milyon verip dümdüz jantlı araçları beğenmiyorlar artık. Bu markaların cezalandırılması hoşlarına gidiyor.
Kabul etmek lazım ki çinliler sektöre heyecan ve renk kattı. Ve bir şekilde yatırım yapmayı kabul etmiş olmaları sempatiyi arttırdı
Daha ucuza almak çok güzel, araçlar da güzeldir doludur falan tamam da. Avrupalının sorunu kendi iç dinamiklerinden ötürü oluşan ciddi maliyet yükümlülüğü ve pillerdeki değerli madenlerde dışa bağlı olması. bu kadar.
Adamlar beş senede inanılmazı başardı yahu.. neredeyse 2018-2023 sıfırdan elektrikli model gamı yarattılar, bütün markalar. bu kadar ağır oturmuş bir endüstride?
Ama bir nefret, bir aşağılama, bir yok oldular bittiler artık falan.. okuyunca sanırsın leş gibi otomobil yapıyorlar, araçlar kalite rekabetinde çok kötü, sorunlu vs. bunu anlamlandıramıyorum.
Ayrıca otomobili Avrupa'da pahalı bir obje değil. 2. dünya savaşı arkası hariç de hiç bir zaman da pahalı olmadı. ikinci el araçlar hele bedavadan hallice. Türkiye'de ise herşey korkunç pahalı. bu o kafalara bir türlü giremedi maalesef.
-
Cevap şu cümlede gizli olabilir aslında. "Tavsiye edilmez” notu, Euro NCAP’in sürücü destek sistemleri için verebileceği en düşük dereceyi temsil ediyor ve ilk kez bir araç için kullanıldı.
-
aynen...daha düne kadar avrupalı markalara sıra yazdıranlar şimdi ucuz çin otolarıyla tanışınca avrupalı araçlara tu kaka muamelesi yapıyor. avrupalı oto üreticileri batsın diyenler piyasa çinlilere kalınca ucuza almaya devam edeceklerini düşünüyorlar herhalde. o firma batsın şu firma defolsun gitsin ülkenden. kafa süper, hala daha rekabetin olmadığı yerde düdüklenenin tüketici olduğunu kavrayamadılar...işine gelmiyorsa almazsın olur biter.
Önce okusaydın keşke. Araca 5 yıldız vermişler. Sadece bu sistemi düzgün çalışmıyor demişler. Çok fazla anlamsız yorum yapıp her seferinde birileri seni düzelttiği halde başkalarına arabadan anlamaz ama yorum yapar diyorsun. Tam kendini tarif ediyorsun. Trollüğün ötesindesin. Aynen devam, başarılar |
Çamur at izi kalsın Avrupalılar tutuştu :)
|
NCAP testlerine güvenmiyorum ! Çinli araçlara özellikle düşük puan veriyorlar . Zaten c serisi ve 5 serisinin yüksek puanlar almasından anlarsınız ki tamamen Avrupalı markaları kayiran bir kurum
|
Manipülatif bir haber çünkü haberin başlığına bakınca arabaya düşük puan verildiğinin sanıyorsunuz ama detaya girince bakıyorsunuz ki sadece bir özellikte düşük puan almış görünüyor. İşin ilginci araba EURO NCAP testinden 5 yıldız alarak çıkmış.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X