|
BYD beşlisinin en ucuz üyesi: %100 elektrikli BYD Dolphin
-
-
Hızlıca inip fiyata bakıyorum. Sonra da alım gücümün üzerinde olduğunu görünce küfrediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diğer modellerine göre biraz çirkin, fakat bulunduğu segmentte zoe gibi araçları düşünürsek iş görür.
-
30bin €'luk neyi varmış ? .... tesla alınır bilinir...
bu kadar küçük bir araca bu paralar delilik...
-
Araba haberleri bizi ilgilendirmiyor artık, her araba 4 katı fiyata satılıyor çünkü kaçak göçmenleri vergilerimizle beslemek zorundayız. Bu devirde halen sıfır araba alabilen yandaşlara hayırlı olsun.
-
şu arabalar gelse de artık ikinci elde yüksek fiyata araç satanlardan araba almasak... ellerinde patlamalarını çok istiyorum
-
O fiyata Tesla'mı var hocam?
O fiyata zoe vermiyorlar.
-
egea fiyatına satılan araca bak
şunlar bi gelse de fiyatların düşüşünü görsek
-
yok abicim ben Almanya için yazmak istemiştim...
Almanya fiyatı 30.000€ olarak yazılınca...
model 3 'ler var.. bu fiyat aralığından başlıyor
alınır binilir demek istemiştim.
-
ALMIYORUM.
Audi alıyorum.
-
Bi söz vardır.
Arabayı Alman'dan Hatunu balkan'dan alacaksın diye boşuna söylenmemiş ciddiye alın.
bu tarz arabaları alırsanız 2 yıl sonra elinizde patlar daha önce nasıl patlattılarsa yine patlatacaklar. Uzak durun...
-
Byd yi gözüm kapalı alırım. Sanayi vw bmw kaynıyor. Almanın Dsg si için şiirler yazılıyor.
-
BYD geçen yıl 1.8 milyon araç satışı, sadece geçtiğimiz çeyrekte 800.000 araç satışı ve dünyanın en büyük batarya geliştiricisi ve üreticisi. Çok sağlam geliyor çok.. Gerisini Almanlar düşünsün..
Yang Wang U8’e bir bakın da otomobil nasıl yapılırmış görün :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 10 Ekim 2023; 6:38:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön göğsü çıkarıp tampon olarakta takabilirsin aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dedi VAGBot... sanayiler patlamış Alman doluyken...
-
Tesla markası bir baz oluşturdu Türkiye'de.
Ilginçtir ki Togg almayıp Tesla alan , adım başı gösteriş merakimizdan yine Amerika'ya para kazandıran bir ülkeyiz.
Togg da yapılan vergi muafiyeti bile sattirmiyor.
Demekki ortada ciddi bir sorunumuz var..
MÜSRÍFLÍK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TOGG al niye tesla akıyorsun diyen zavallı.
TOGG varmıda alsınlar
-
En yüksek menzil sağladığı için Tesla alıyorlar, bunu müsriflik olarak değerlendirdiniz. Kısa menzil daha sık şarj, daha sık şarj da daha cok vakit kaybı demek. Ona da zaman müsrifliği denilebilir. Benzinli Mazda 3 Skyactiv kullanan biri olarak e-araçlara zaman müsrifliği diyebilirim veya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg'un yeterli üretimi yok!
Bunu anlamamak bu kadar zor olmamalı gerçekten. Şuan istesen de sıfır togg alamazsın çünkü sıra var , üretimi hala çok az
Yoksa Tesla ile togg'u karsilastirmak pek mantıklı degil . Arada 700bin TL ile 1 milyon arası fiyat farkı var Tesla ile. Sırf milliyetçilik duygusundan 2-3 tane togg alacak insanlar biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bindim, test ettim. Değişik manyak bir araba. Arka diz mesafesi neredeyse Maybach kadar, çözemedim aracı.
Ama bunlar TOGG daha yeni yeni ortaya çıkıyorken yapılmaması gereken çok yanlış adımlar. Bakalım ne olacak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
30bin €'luk neyi varmış ? .... tesla alınır bilinir... bu kadar küçük bir araca bu paralar delilik... |
Benzer içerikler
- instagram dondurma
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- wolfs hangi platformda
- twitter mavi tik ücreti
- whatsapp mesaj düzenleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X