Tamamen yalan pazarlama Çinde hiçbir teste 40 km den fazla gidemedi bu araba aldın aldın yoksa fiyat 2340 olacak diye korku pompalayıp satmaya çalışıyorlar |
BYD'nin hibrit modeli Seal U Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (6. sayfa)
-
-
Aracı song plus dm-i diye aratın daha fazla detay bulabilirsiniz. Araç güzel kaliteli ama uzun yolda hız konusunda sizi limitliyor. Tasarım görecelidir bn jantları beğenmedim daha büyük olabilirmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özellikle batarya bittiği durumlarda benzinli motor tek başına maximum kaç km hıza çıkabiliyor ? Kimse bilmiyor. Kimisi maximum 70 km diyor. Eğer doğruysa araba benim için yalan olur kaporamı geri alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eger ne alirsin deseler,full elektrikli almam,saatlerce sarj etmek icin ne kuyrukta dururum nede sarj istasyonu aramaya cikarim,plugin hibriti tercih ederim..
-
turbolu olan daha ekonomikte ondan atmosferik motor fazla yakit tüketiyor,sence az yakit tüketen araci getirirlerse iki kati kar nasil yapacak ithalatci veya devlet bolca benzinden vergi nasil alkacak..
-
olurmu nerden cikardin 1.5 litrelik motor,benzinli motorda hiz kisitlamasi yok..elektrik sisteme gecis zaten 70 km hiza kadar sehir ici ve otobanda trafikte duruyorsun ya,trafik yavas yavas ilerlerken,benzini kesib elektrik moduna geciyor,zaten plugin bunun icin üretildi..
-
Çok sağol
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Motor 95bg atmosferik araba yüksüz 1.8 ton 70km hız bile iyi diyorum... durum buysa bu araba sadece şehir içinde kullanılabilir. uzun yol 70km hızla çekilmez.
uzun yolda da olsa şarjı yüzde 20 altına düşürmemeye çalışıyormuş araç. eğer benzine yüklenip tekrar pili şarj ediyorsa ve uzun yolda 70km hız üzerine çıkabilecekse sorun olmaz o zaman. bunu düşünmüşlerdir herhalde!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Nisan 2024; 10:41:19 >
-
110km hıza kadar elektrikli gidebiliyor araba yanlış bilgi dağıtma bu aracın sistemi hakkında hiç bilgin yok
-
cinli aractan bahsediyorsan,ooo avrupada üretilen plugin lerden bin kat daha iyi,hatta cinli suv la uzaya bile gidersiniz :))))
Avrupada üretilen avrupa mensei li araclarinki sehir ici 70km/h hiz yaparken,cinli arac 110 yapiyorsa,git bir tane al sehir icinde canavar kesil ortaligi dagit,sen anlasilan sehir icinde 110km/h hizla sürmeyi cok seviniyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 19 Nisan 2024; 11:28:49 > -
ne saçmalıyon anlamadım😄 sanane bnm ne hızda kullandığımdan? aracın teknik bilgisi öyle. bilmiyosan boş yapma.
CHR plugin hybrid modeli de var Avrupa'ya gönderdiğimiz. VW hybrid hangi modeli var?
60 lt depo 70km/s hız limiti? Valla anlamadım
60 litre benzin deposu, benzin motoru 96 beygir gücünde, araç 2 tona yakın ağırlıkta. 96 beygir benim 1 tonluk fiestayı uçuruyor, 0-100 14 saniye ama uçuyor gibi hissettiriyor.
1.8 tonluk araca, sürücü ile birlikte 1.9 ton dyielim hatta, ne yapar nasıl uçar 0-100 25 mi olur 30 mu olur?
18kw da batarya varmış yani elektrikli motorun deposu, o 190 beygir ama menzili 80km, o da 80km hızla gidersen ve yokuş olmazsa, 110 la giderim dersen 50km zor götürür gibi.
peki cücük kadar 18kw batarya bitince ne olacak ? 110 hatta 140 la otobanda basınca 30 km sonra bitecek, ondan sonra kalan yolu 70km ile mi gidecek bu araç ?
soruların cevabı yok.
-
Zaten 2 milyon ve üstü araçlara kredi çıkmıyor, bi de bu menzil işi ve servis olmayışı yüzünden eledim artık ben. Neyime benim D sınıfı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X