BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (14. sayfa)
-
-
1600 tl üstü tamamen kazıktır. ayrıca 1900 e de millet sıraya girmez.
-
1500 civarı alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarıdaki görseldeki motor1 e göre son satış fiyatı 2340 muş
%10 gümrük vergili fiyatı 775
%40 ek gümrük vergili 1085
%30 ötv li 1410
%20 kdv li 1692
%10 gümrük vergili fiyatı 775
%40 ek gümrük vergisi alınmazsa
%30 ötv li 1007
%20 kdv li 1208
kabataslak böyle bir hesap yapılabilir, bakalım bayiler kaça satış yapacak
eğer byd genel müdürünün dediği gibi bu seneyi 10.000 satış ile kapatmayı planlıyorlarsa rekabetçi bir fiyatlama olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 26 Temmuz 2024; 15:8:5 > -
1600-1700 gibi bir fiyata gelirse çok satar.
Golf Astra 308 gibi tüm hb'leri... 2008, 3008, T-Roc, Tiguan hepsini keser.
Austral Karoq falan bunları saymıyorum bile.
-
Herkes fiyatı konuşmuş iyi güzel de benim kafama takılan bir soru var? Bilen biri cevaplarsa memnun olurum.
Bu aracın benzinli motoru 72Kw yani 98 Beygir (HP)... Bataryada ki elektrik bittiğinde 2 tonluk araba için 98 beygirlik motor ne kadar yeterli olacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar kolay değil hocam, önce marka kendini ispatlasın, yollarda görelim,Tiguan ve 3008 zorlu rakipler. Ben yılların Tiguan kullanıcısı olarak ilk çıktığında Seal-u modeline baktım,inceledim ama kendi aracımdan geçmeye değmeyeceğini düşündüm. Kullanım şartları uyup da alana saygı duyuyorum, kesinlikle kötü bir otomobil değil. Keşke benzinli motoru daha güçlü olsaydı.quote:
Orijinalden alıntı: derfgt1600-1700 gibi bir fiyata gelirse çok satar.
Golf Astra 308 gibi tüm hb'leri... 2008, 3008, T-Roc, Tiguan hepsini keser.
Austral Karoq falan bunları saymıyorum bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senaryo bataryanın hiç bitmemesi üzerine kurulmuş, o yüzden uzun yol tüketimleri çok avantajlı değil(70-80 km’de bir durup sarj etmezseniz). Günlük 50-60 km yol yapıp evinden şarj edebilen için kullanışlı.quote:
Orijinalden alıntı: SquidGame
Herkes fiyatı konuşmuş iyi güzel de benim kafama takılan bir soru var? Bilen biri cevaplarsa memnun olurum.
Bu aracın benzinli motoru 72Kw yani 98 Beygir (HP)... Bataryada ki elektrik bittiğinde 2 tonluk araba için 98 beygirlik motor ne kadar yeterli olacak?
hemen kafanıza takılan bu soruyu siliyim hocam.
Aracın 3 modu var.
1. tamamen elektrik
2. Benzin motor + elektrik
3. Benzin motor elektrik üretip bunu aküye + motora yolluyor.
o motorun güce etkisi sadece 2. Durumda var. Yani akü dolu durumda iken gazlayınca elektrik motoru + benzin motoru gücü yere aktarıyor. diğer durumlarda o motorun gücü tekerlere doğrudan aktarılmıyor.
Böyle bir durum olsa 2 tonluk araca o motoru koymazlardı zaten. o atkinson motorun amacı yüksek verimlilik.
Ek: benzin motorun ürettiği enerji yokuş yukarı yetmiyor olabilir. araç incelemelerinde görmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 26 Temmuz 2024; 22:36:25 >
Teşvik belgesi çıkmadığı için hala yüzde 40 çin gümrük vergisi var
Bu çıkmadan yeni fiyat hesaplanmaz
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/eozpeynirci/status/1816856439308107822?t=LEj9hYTcNvCv1fJgPpMGvg&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 yorum | Ankara istanbul arası giderken elektrik şarjı bitti benzinle devam edelim dedik fakat 90 km Kızılcaşar araç geçmedi. Araç yüksek devirde bağırmaya... | By EnsarFacebookfacebook23 yorum | Ankara istanbul arası giderken elektrik şarjı bitti benzinle devam edelim dedik fakat 90 km Kızılcaşar araç geçmedi. Araç yüksek devirde bağırmaya... | By EnsarFacebookhttps://www.facebook.com/share/r/TbsXNjDDignruWcT/?mibextid=D5vuiz
şöyle bir olay var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O şarjı sıfıra indirmeyi nasıl becerdilerse ! Bence tamamen test amaclı bilinçli olarak yaratılmış bir durum bu.
-
yanlış kullanım olabilir, devamlı elektrikli modda gidip pili bitirdikten sonra benzinli moda dönmüş olabilir
1600 e bu araç çok ucuz olur. Lansman fiyatı 2.090 TL den aldı millet. Sahibinden ikinci el fiyatı ortada. Bekara karı boşamak kolay derler...
Merhabalar,
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Tecrübe eden var mı? Saf kullanıcı deneyiminden bahsediyorum.
Teşekkürler,
-
Hayal kurmayın burası Türkiye o aracı 1.600e yedirmezler :)
-
bu araç istanbul'un dar sokaklarında, apartmanlar da yaşayan hiç kimse için cazip değil .her gün şarz etmek gerekiyor, Bence istanbul şartlarında gereksiz bir araç , fiyatından bağımsız diyorum.müstakil evi olan alsın kullansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 31 Temmuz 2024; 8:21:11 > -
Hiçbir vergi indirimi olmadığı halde lexus lbx'i lansman fiyatının 350-400bin tl aşağısına satıyorlar. Lansmanda alan bir avuç insan hiç umurlarında olmaz. İkinci elde de 8 ilan var zaten, anlam ifade etmiyor
Arkadaşlar bu aracı kullanan bir kullanıcı yok mu?
Yani uzayda mı yaşıyor daha önce alanlar...
Biri de çıkıp şundan memnunum yok şöyle özelliği iyi yada kötü yorum yapmamış...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X