Araç zaten elektrikli motorla yürüyor. Benzinli motor jeneratör görevi yapmıyor mu. 195 beygir 330 tork tiguandan daha performanslı değil midir? Malzeme kalitesini mukayese ederseniz Tiguan ile Seal U ne gibi artı eksi yönleri vardır. Şayet Seal U 1.5 milyon bandından gelirse benzer özellikteki 1.5 tsi tiguan 2.5 milyon. Aradaki 1 milyon fark tiguan için değer mi? |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (15. sayfa)
-
-
Çünkü henüz kimse almadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradaki fark 1 milyon olursa BYD SEAL-U daha mantıklı olur. Tabi ihtiyaca göre karar vermek lazım, benim evde sarj etme imkanım yok bana uygun değil, müstakil evi olup gece sarja takıp sabah işine gidip gelecek için ideal senaryolu araç seal-u. Alıntıladığınız mesajımda yazdığım gibi ben pek maceracı değilim,firmanın gidişatını bir değerlendirmek lazım.
-
Aracı bir prize takıp şarj etmeye gerek yok bu sadece bir opsiyon olarak konulmuş araca. Sürekli kısa mesafe kullananlar için evinde doldur kullan mantığı ile yapılmış. Şu anda makyajlı kasa gelecek sanırım ama ben ilk gelenlerden makyajsız olanı test etmiştim. Kalite olarak bize gelen Çin lilerin içindeki en iyisi bence. Oldukça sıkı ve kaliteli malzeme kullanılmış işçilikte bir o kadar iyi olan bir araç. Yılbaşından önce hanımın aracı değiştirmeyi düşünüyorum ve sanırım bu aracı alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 7 Ağustos 2024; 16:53:49 > -
Ssangyong 10 yıl 1 milyon km batarya garantisi veriyor.
BYD seal u için kaç yıl garanti veriyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan ayında araç satıldı...
Sarı sitede ikinci el seal u dmi için 2.450.000 milyon fiyat yazmış. Neyin kafasını yaşıyor bu adam anlamadım. Şu teşvik belgesi bir an evvel çıksa da ellerinde patlasa
BYD 8 yıl 200 bin km veriyor. Tuhaf olan BYD den aldığı aynı bataryaya Ssangyong 10 yıl 1 milyon km garanti veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PeYLeR.BYD 8 yıl 200 bin km veriyor. Tuhaf olan BYD den aldığı aynı bataryaya Ssangyong 10 yıl 1 milyon km garanti veriyor.
Ben çok az buldum bu garantiyi...
BYD madem dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi, garantiyi de ona göre vermesi gerekmez mi?
Üstelik TR de henüz vaad dışında bir şey yapmamış bir markadan söz ediyoruz...
Madem yarın fabrikayı buraya kuracaksın, bari garanti şartlarını doldur ki, insanlar güvensin...
-
konu bence şöyle, bu araçta her 80 km de bir şarj etmeniz lazım bataryayı, hibritteyken de 18kw bataryalar hep dolup boşalacak, ssangyoung full elektrikli, tek şarj 500 km, yani belki 6 7 katı kadar doldur boşalt olacak aynı KM'de byd seal'da o yüzden batarya daha önce ölecektir ama zaten düşük KW olduğu için çok pahalı olmaz değiştirmesi.
-
Bataryayı bilmem ama BYD den şu aşamada bile şikayet o kadar fazla ki...
Google yorumlar, şikayet sitesi vs daha 100-150 araba sattılar bu kadar milletin tepkisini çektiler...
Bakalım gelen 1000 araçlık satışta neler olacak...
Şu ana kadar çizdikleri görüntü maalesef güven verici değil.
-
Araç çok iyi çok dolu bugün sordum 250 kaparo istiyorlar 2-3 ayda teslim diyorlar muhtemelen bende alacağım.
-
Daha önce 20 Ağustos'ta fiyat açıklanacak açıklaması yalan oldu... halen açıklanan birşey yok.
Ağustos sonu teslim başlayacak denmişti, bakalım kimse araç alabilecek mi...
Kaporalar erimeye devam ediyor BYD bayilerinde...
Eylülün ilk haftası fiyatı açıklanması bekleniyor fiyat olarakta bir 800 civarı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1870000 olarak fiyat duyan oldu mu bayilerden .. atmosferik motor konusunda endişelerim var çok hantal bir motor uzun yolda test ermek gerekli diye düşünüyorum...
Motor gücü sadece batarya doluyken gazlayınca elektrik motoru ile çalışıyor. benzin motor + elektrik motor
Onun dışında sadece jeneratör görevi görmekte diye biliyorum.
Sürekli şarj mı ediyor yani ?
ben tam çözemedim ama .. şarjım bitti mecbur bu motor ile gitme fikri bana hem vasat motor hem çok benzin diye düşünüyorum.
mg firması turbolu 1,5 koymuş byd atmasforik …
bakalım .. bi kullananla olsa da anlatsa .
Yanlış anlamayın ama 2.5 milyon tiguan için zaten değmez ww yerinde olsam plaket gönderirim … eqb 250 2700 bin ve indirimde yapılıyor ..
Evet hocam benzinli motor elektrik üretiyor 200küsür beygir elektrik motor gücü ile ilerliyorsunuz.
Bu adamlar bu işi beceremezse şaşırmam.
Eylül ayına geldik daha belgeyi alamadılar. 1000 e yakın insan para yatırmış.
Eylül başında teslim edeceğiz dediler hepsine. Nasıl teslim edecekler doğru düzgün bayileri bile yok...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X