cok sagolun, herkesin gonlune gore olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sizin hangi bayi acaba
-
Derya maltepe
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada WhatsApp grubu vesaire var mı bilgisi olan
Yalnız ilk teslimatlara Derya Bayisi başladı gibi
Diğer bayilerden ses soluk yok nedense
-
Derya Oto ile şimdi görüştüm, bana teslimat başlamadı derler.
-
proforma faturami aldim.
renk belli, sasi ve motor no belli.
benim satin aldigim bayiye ilk partide 38 arac inecekmis.
araclar haftasonuna kadar inecek dendi. hazirlanmasi vs en gec haftaya cuma. daha erken de olabilir ama kimseyi beklentiye sokmamak adina biraz tedbirliler.
muhasebesini yapacak arkadaslar icin aracin proforma ciplak bedeli 1.181m kusur TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin hangi bayi
bursa
teslim alınca görsel paylaşabilir misiniz. Renk konusunda karar vermek açısından kum grisini gün ışığında görmek isterim.
-
Alan herkese hayırlı olsun. Bende heyecanla 2025 605km elektrikli modeli bekliyorum duyurusu yapıldığı gibi inş. sipariş geçerim.
-
instagram
İlankolik on Instagram: "Fiyatı 1.850.000₺ olacak BYD Seal U DM-i hakkında ne düşünüyorsunuz? Otomobil ilanı vermek için mesaj atmanız yeterli. @ilankolik.tr 145 kW elektrikli motor gücü18.3 kWsa batarya kapasitesi80 km elektrikli sürüş menzili1080 km WLTP karma sürüş menzili19 inç jantlarKristal vites kolu15,6 inç boyutunda dokunmatik ekranÖn çarpışma uyarısı ve Otonom acil durum freni gibi güvenlik önlemleriÜç farklı sürüş moduSUV araç kategorisinde sıralanan otomobilin motor özelliklerine baktığımızda 72kW’lık, 1.5 lt hacimli benzinli motoruna 145 kW’lık elektrikli motorun eşlik ettiğini görüyoruz.Şanzımanı otomatik olan aracın batarya kapasitesi 18.3 kWsa olarak belirtildi. Blade bataryası sayesinde sunduğu menzil değeri 80 km civarında olacak. Hibrit kullanımda 1.000 kilometreden fazla menzil sunuyor.İç tasarımına baktığımızda ‘Okyanus Estetiği’ isimli özel bir konseptin uygulandığını görüyoruz. Sahip olduğu LED aydınlatmalar nedeni ile bu ismi alan konsept estetik görünümü ile dikkat çekiyor.100 km’lik sürüşte benzin tüketiminin 0,9 litre civarında olması bekleniyor. Güvenlik standartları ise yüksek seviyede tutulacak. İç mekâna baktığımızda teknolojik özellikleri ve yüksek kalitedeki malzeme seçimleriyle üst segment bir SUV deneyimi sunduğunu görüyoruz.Tasarımında su damlasından ilham alınmış. Yol tutuşunu güvenli hale getiren arka süspansiyon bağlantıları ve şasi dinamikleri aracın öne çıkan özellikleri arasında sıralanıyor."https://www.instagram.com/reel/DCg7Dc6tpKM/?igsh=MW1vYmd2M3docGYxNw==
Gün ışığı değil ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Renk olarak tercihiniz ne olur, siyah renk düşünen var mı?
-
-
-
Aracın çin fiyatı 840k, çıplak fiyat 1181 gösterildi ise yaklaşık 340k fark nakliye ve bayi karı olarak çok fazla geldi, umarım yılbaşı sonrası indirimler yapılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilemiyoruz.
ama cin ve eu fiyatiyla degerlendirmek yaniltir. burda bunu yapan bazi akli evveller var.
ordaki subvansiyon, isci maliyeti, trye gelmesi icin navlun sigorta maliyetleri.. bundan iki sene once cinden yukledigin 40ft container 3k dolardi, gecen sene 22k dolardi, bugun artik takip etmiyorum.
TR ciplak fiyatlariyla araba degerlendirip aliyorum. piyasa fiyatlandirmasi konusunda burda oturup ipe sapa gelmez fikirlerini beyan edenlerden cok daha yetkin ve akilli adamlar calisiyor bu is icin. her zaman bizim lehimize karar vermiyorlar ama onun da sonucta satmasi gereken bir urun var, satabildigi kadar basarili bir kariyeri var. isini iyi yapmazsa defolur gider.
burdakiler gibi degil, o yuzden kiyaslarken yurtici fiyatlari ve cebimizden cikana bakalim derim ben.
22 yıldır ithalat yapıyorum. Aklı evvel demek memur kafası.
Bu araç nisan ayında 2.090 a satılırken de aklı evvel idik.
İthalat kurallarında hiçbir şey değişmedi aksine navlun fiyatları düştü. 2020 de 1 konteynera 11.000 dolar öderken şimdi tekrar 5-6.000 lere geldik.
O sebeple akıl verirken duygularımla değil tecrübemle konuşuyorum...
Ha sen ben alırım 1.850'ye dersen saygım sonsuz...
Ama bana kimse bu arabanın Nisan ayında çıplak fiyatı 938.000₺ iken ki fiyatı ile şimdi ki arasında ki farkı açıklayabilirsen elini öperim.
Hodri meydan ben bu arabayı şubat ayı gibi 1700'lere alıp üzerine de 250k sıfır faiz aldığımda görüşürüz :)
50 yaşındayım yaklaşık 60 araç değiştirmiş biri olarak bunu da sakla ...
Ne yanıltacak beni kardeşim?
Yurt dışı fiyatı ile istediğin aracı karşılaştır her şey oratda iken neyi karşılaştırıyorsun _??
-
Kimse kusura bakmasın ama han ve seal için bu kazık fiyatlarla byd nin işi zor. Çinde seal ve han aynı fiyata satılıyor. Kimsenin bu fiyatlara alacağını düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X