< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Elektriklilerde işi zor da, PHEV alacakların çoğu evde şarj imkanı olmayanlar olacaktır ve zamanla 1-2 günde bir şarj etmeye üşeneceklerdir. Şarj etmeden normal hybrid araç gibi kullananlar çok olacaktır. Benzer konfor ve donanımda kronik sorunlu Tiguan 2024 1 milyon fazlayken, daha az yakan ve daha sorunsuz BYD PHEV oldukça talep görecektir. Türkiye'de yaygınlaşana kadar 2.el fiyatının düşük kalması ve servis yedek parça sıkıntı olacaktır ama 1 milyon fark için riske girecektir çoğu kişi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ek olarak bayiler yeni yıl sonrası zam geleceğinden bahsediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
aynı hesap et fiyatları içinde geçerli, çok haklısınız ama zauri ihtiyaç işte, ülkede fiyatlaması düzgün olan bir tek ekmek var )
-
Fırıncısı manavcısı balıkçısı restaurantları marketleri geçiriyor sesi çıkmıyor. İş byd olunca boykot! Byd bize geçiriyor.😁. La ülkede bize geçirmeyen mi kalmış. Git hayvanını sen yetiştir kasaptan alma buğday ek tarla al ekmek yaparsın, meyve sebze ek pazar markete bel bağlamayasın. Balığa çık balığını yakala. Varsa böyle bir hayat süren almasın zaten haklıdır da. Ama bu kapitalist düzeni ben kurmadım arkadaş git kurandan hesap sor.
-
https://forum.donanimhaber.com/byd-tr-ye-organize-tepki-konusu--160141742
-
ailemde 657 sayili kanuna tabii son kisi rahmetli dedemdi, cumhuriyetin ilk savcilarindandi, o da 1951’de istifa etti aile sirketi kurdu hocam 😅 ordan bana memur kafasinin intikal etmesi biraz zor.
nisanda lansman fiyatlarindan 2090’a satilirken aracin ciplak fiyati 947k ₺ idi. lansman ve tesvikli fiyatindan konusuyoruz.
bugun elimdeki proforma faturada bu rakam 1181k₺
siz berhudar olun, estagfurullah elimi öpmeyin, ticaretin de neresindesiniz bilmiyorum ama ulkedeki doviz kuru ve enflasyonun fiyatlari getirdigi noktada, alinan tesvigin de firma tarafindan bir miktar tirtiklanip kâra eklenmesi ile ben bu nihai fiyati “alisveris yapilabilir” seviyesinde buldum, kendime de boyle acikladim. iddia ettiginiz seviyede de cok esim dostum var, hic sizin gibi elmayla armut yurtdisi fiyatini mukayese eden gormedim. herhalde sizin de bir bildiginiz vardir deyip bu bahsi kapatalim isterseniz.
son fiyat makul mu, ideal mi, bekledigim fiyat mi? degil
vazgecirdi mi.. ona da hayir..
50 yasindasiniz 60 arac degistirmissiniz bunu da sakla demissiniz. saklarim sizi mi kiricam 😀
1700’lere 250k sifir faizle alinca gorusuruz buyurmussunuz, neyi gorusecegiz anlamadim ama?
bu fiyatlardan almanizin beni yaralayacagini mi saniyorsunuz anlamiyorum ki. ben o sartlarin cikacagini bilsem de 5 ay bu arabayi beklemem. vaktim artik paramdan daha kiymetli, benden yaklasik 10 yas buyuk birisi olarak heralde sizin de oyle olmasi gerekirdi.
mesela benim icin de bir belirsizligi beklemek anlamsiz ama kimseye hemen simdi alin, almazsaniz gorusuruz diye salca olmuyorum?
ikimizin de ah vah edilecek bir durumu yok yani. ben istedigim sartlarda aliyorum, insallah gonlunuze gore de siz dilediginiz sartlarda alirsiniz. veya gonlunuzun istedigi neyse o olur artik.
saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamların işi gücü yok tek motivasyonu bu size şöyle geçirecekler böyle kazık sokacaklar
-
İzmir Byd'ye kapora verip net bilgi alan var mı? Sıramı Bir türlü öğrenemedim. 6 satış temsilcisi var, her biri farklı bir şey söylüyor.Yeni yıla kalıp zam yemekten korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
duramadim bayiye geldim. evet bu benimkiymis. on camdaki sase no elimdeki proformayla tutuyor 😅
Derya Oto teslimatlara başlamış. Gelen araçlar rezerve edilmiş alıcılara ve ilk gelen araçlar bitmiş. İkinci parti kota ne zaman verilecek beli değil daha.
-
bursa cavdarlidan bugun 16:00’da teslim aliyorum.
Hocam hayırlı olsun gözünüz aydın kazasız belasız iyi günlerde kullanın
cok sagolun, daha guzelleri hepimize insallah
Hocam size özel mesaj attım bakabilir misiniz
Resim isteruk. Ve ilk hissiyat. İlk tüketim değerleri. İlk beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şeyler. :))
Makyajsız kasa ellerinde kalmadı demek ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X