|
BYD Seal ve BYD Han'ın Türkiye fiyatları belli oldu (5. sayfa)
-
-
Seneye yarı fiyatına düşer -
Kalem pilin bile toprağa atıldığında verdiği zarar aşırı fazla, pil atığı en tehlikeli atıklar kategorisinde. Nasıl zararı yok?
-
Mtv almış başını gitmiş. Sadece mtv ödememek için bile araba alınmaz.. Bu ibb ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
-
Almanya'da önce aracıyla çalıştı baktı olmadı sonra kendisi üstlendi zaten -
mtv'yi ibb değil reisin alıyor !....
-
isterse Türkiye de 5milyona fiyatlandırma yapılsın , Adamın senle işi yok ki avrupa pazarına açılmak için buraya fabrika kuruyor yatırım yapıyor.
3olmus 5 olmuş çok da umurlarında.. -
Kardeşim senelerdir şu forumda takılıyorsun. Hala köylü şark kurnazı kafasından çıkamadın. Yorumlarına bakıyorum. Senelerdir bir gram gelişme yok. İlyas Salman ın film karakterleri gibi vıııy vıııy diye dolanıyorsun ortalarda.
-
Bence BYD nin fiyatları boşuna tartışılıyor. Çoğu kişi elektrikli araç kullanıcıları ya da potansiyel kullanıcılarını genel olarak anlamıyorlar. Öyle marka algısı olan adam zaten elektrikli araç almaz alsa da gider mercedes, bmw alır yine.
Diğerleri ise tamamen fiyat performans bakar, skywell, mg ucuza gelirse onu alır, vergi gelirse vazgeçer. tüm kötülemelere rağmen gider her ay 500 civarı kgm alır, tesla pahalı kaldığı için vazgeçer ama sr %10 a gidince koşar onu alır. Togg u tercih etmez belki ama 800 bin kredi çıkınca artık f/p olduğu için onu alır.
Yani byd alan elbette olacaktır ama belki uzun zamandır bekleyen bir kesim ilk birkaç ay alır sonra bu fiyatlardan satamaz, mecburen kampanya yapar ya da zaten Türkiyede satmak umrunda olmadığı için ben avrupaya satarım der ama bu fiyatlarla elektrikli araç kullanıcısı byd ye koşmaz ki yakın zamanda göreceksiniz satışları.
-
Barış kardeş engeli kaldır. Hiçbir yere yazamıyorum
-
ioniq 6 ya benziyo -
hyundai bi modeli var ona benziyo cok -
ioniq6 iste -
Yazmışın işte buraya... -
Bir de pek sözü edilmeyen yetkili servis konusu var. BYD veya farklı bir marka olsun,sorun yaşandığında yaşanılan şehirde servisin olması, araç seçimini etkileyen bir faktördür. Örneğin ben Denizli'de yaşıyorum ve BYD bayii/yetkili servisi yok bildiğim kadarıyla. Kaza yapmaya vs. gerek yok, otomobildir, olduğu yerde sorun yaşanabilir. En yakın İzmir veya Antalya var. Aracı çekiciye yükleyip şehir şehir servis mi kovalayayım. Fiyat konusu burada devreye girer. BYD'nin en alt segment aracı veya en üst segment aracı da olsa, eğer İzmir'e/Antalya'ya servise gidip gelmeyi göze alabileceğim bir fiyat sunmuyorsa! Cümlenin gerisini yazmaya gerek yok.
BYD çok acayip donanım sunabilir, X modeli diğer marka model akranlarına göre daha iyidir vs. Ama birçoğumuz parayı zor kazanan ve harcarken sineğin yağını çıkarmak zorunda olan insanlarız. Zaten BYD fiyatlarına tepki gösterilmesinin sebebi de bu. Her ne kadar diğer markaların yetkili servisleri öyle çok yetkin olmasa da, sorun yaşadığımda bir servisin olması ve en azından kağıt üzerinde yapılan işlemlerin yazması benim için önemli bir unsur. Mercedes vb. lüks araç modelleriyle BYD modelini kıyaslarken bu faktörü de kriterlere eklemek gerekli sanırım.
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 3 Aralık 2024; 20:10:21 >
-
bir iki seneye fiyat normalleşir ucuz kalır, o zamana kadar az iş yapar diye düşünüyorum.
-
bmw, mercedes çoğu elektrikli öyle.
tesla öyle değil. tesla Y SR bile 222 km/s son hız. tesla performance ise 250km/s üstü.
-
Çin malı pişmanlıktır...alırken çok düşünün... -
Tek şey soruyorum bu adamlar bu fiyatlari Avrupa da istiyorlarmi.Cevap bellide o yani neymiş birilerine verdiler paraları teşviki aldılar onunda milletten çikariyorlar. -
Patisahimiz sagolsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X