şimdi byler ben 42 lvl bi eziğim şu silkroada başladım başlayayı ne ögrendiysem başkalarından yok ticketmiş yok şuymuş yok buymuş şimdi birazda sizden ögrenem izin vrrseniz yani gösterirsenez muhterem kardeşler çok iilik edersiniz
1=yahu bu foto çekiosunuz oyunda nasıl çekiosunuz 2=bu unguıe yani en başta geleni tg bunu neden öle çbk kesiolar ? 3=bana satcagınız oyunda 42+5 item varmı glavie ltfen crıt 5 den yüksek olsun
ben her tg ye dalarım ama canı ya yarıdan aşağı inmiştir yada ölemek üzredir bana vrceğiniz bi formül varmı?
byler bide sölemeyi unutum
server=oasis
name=crazy_ata
guıld=karargah
lvl=42
meslek=hunter ,thıef,trader,..
bu bi oyun cnm isterse kasarım cnm istersede jobculuk yaparım bizim malahhede herkes ticket manyağı bnm anlamadığım tek şey neden bu oyuna paara veriolar yok kredi kartı ile gold aldım yok kredi kasrtı ile ticket aldım da lvl atladim full sos giydim param var die bende ilk zamnlarda ticket almak istedim ama ben daha 15 yaşındayım :D vede guıldımı çok s v ı o r u m
1. kavyedeki print screen tuşuna bas 2. lvli yüksek biri gelip 2 3 sniyede kesebilir veya grupca dalıp kesiyodur umarım yadım cı olmuşumdur