Şimdi Ara

yaa bu compenent nedir? kullananlar burayaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bastan soyluyorum yazılısını tam olarak bılmıyorum...duydugum sekılde yazdım ..arkadaslarr compenent kullanlar mutlaka vardır aramızda...yaa bu hoparlorlerın ozellıgı nedır? gecenlerde sordum 200 ytl gıbı bı fıyat soyledıler montaj dahıl...arabada ses arkadan gelıyor...kapılarda hıc bısı yok.....duyduguma gore kompenentler ıyı ses verıyormus..... ses nasıl ? baslı mı net mı tızlı mı ? yaww kompenent nedır kısacasıııı? hangı markalar gusel?

• Compenet şeklinde yazılır türkçe karşılığı eleman'dır. Genellikle elektronik elemanlar için kullanılır.Genel bir kavram yani

Diğer sorduklarınızı biraz daha açarsanız iyi olur şahsen ben anlamadım
  • wofer olan araçlarda sesi sadece insan sesi dedigimiz ses ve tizleri verir ve anfi olmadan çalısmaz yani eski hopörlörümü çıkarıyım bunu takıyım diyosan hiç deneme artı bu konu defalarca forumda cvblandı biraz araştır
  • yazılışı COMPONENT şeklindedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wyloa

wofer olan araçlarda sesi sadece insan sesi dedigimiz ses ve tizleri verir ve anfi olmadan çalısmaz yani eski hopörlörümü çıkarıyım bunu takıyım diyosan hiç deneme artı bu konu defalarca forumda cvblandı biraz araştır

walla hocam bende suan pıoner 6950 teyp, 4x150W harward amfı, 30 cm lık 800W lık pıoner woofer, ıkı tanede 450 w'lık owal hoparlor var....(owaller dırek teyp cıkısına baglı, amfıde sadece woofer baglı) kapılarda hıc bısı yok....ses arkadan gelıyor....sarkının sozlerı anlasılmıyor bas ve tız ten.....eger bunlardan alsam bı cıft nasıl olur acaba? dıgerlerıne ek olsun..... sarkının sozlerınıde duymak ıstıyorum kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cADDy -- 30 Haziran 2007; 17:57:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blade83

Compenet şeklinde yazılır türkçe karşılığı eleman'dır. Genellikle elektronik elemanlar için kullanılır.Genel bir kavram yani

Diğer sorduklarınızı biraz daha açarsanız iyi olur şahsen ben anlamadım

arabada woofer da baglı.....muzık dınlerken sadece bass ve tız sesı gelıyor...sarkı sozlerı anlasılmıyor....eger bole bısı taksam nasıl olur?
  • öle bişi taksan tam istedigim gibi olur yani şarkı sözlerini süper duyarsın yanlız onu taktırdıgında anfiye takılması lazım direk teybe baglanmaz yani büyük ihtimalle anfini ya degiştireceksin yada bi ufak çaplı hopörler anfisi alacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli bir compenent istiorsan İnfinty tavsiye ederim. Compenent tweter, crosower ve bir çift hoparlörden oluşmaktadır. Buna compenent denir. Hoparlörler mid sesi verir, yani orta ses. Teweter' lar tiz sesi verir, bu sistem amfi ile çalışır.. Normal hoparlörlerden daha iyi ses verir çünkü profesyonel sistemdir.
  • belli ses aralıkları için ayrı hoparlörler kullanılır.tweeterlar, midbass woofer gibi. tek bir hoparlörde çok kanal vermeye göre her frekans için ayrı hoparlör kullanmak daha temiz ses verir. komponentler işte bir nevi bu ayrı işleri yapan hoparlörlerin tamamına verilen isim gibi.

daha çok insan sesini temiz verirler.

(benim tesisatçının yalancısıyım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wyloa

öle bişi taksan tam istedigim gibi olur yani şarkı sözlerini süper duyarsın yanlız onu taktırdıgında anfiye takılması lazım direk teybe baglanmaz yani büyük ihtimalle anfini ya degiştireceksin yada bi ufak çaplı hopörler anfisi alacaksın.

hacı amfım 4x150 w harward.....amfıde sadece bır tane woofer koprulu.......dıger ıkı cıkıs bosta duruyor....(owaller dırek teyp cıksına baglı)...... bo bostakı cıkıslara o componentlerı baglayamazmıyız?
  • şöyle bişi
    subwoofer bass sesleri çıkartırken , compedant lar ise mid sesleri çıkartır mid-tiz diyede geçerler..
  • caddy hocam bigün beni gezdirirsiniz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arçi_1925

caddy hocam bigün beni gezdirirsiniz dimi

tabii ne demek her zaman
  • ya arkadaşlar bendede pıoneer 6950 teyp var 4x1200 sierra sa4050 anfi ve pıoneer 30cm w306c woofer var kızker es65.2 mid takımı aldım acaba bu sisteme uyarmı yani anifiye bağlanırmı yoksa midlerin özel anfisi mi oluyo
  • Yaw ferrariman arkdaşim anfin dört kanal değil mi bi sorun olucanin zannetmiorm sieera kaliteli bir marka kickerla uyuyum sağlicana eminim kardeş anfin çok güzel bi anfi ancak anfinin gücü 4x1200 değil değil 4x300 verebileceği en falz güç o

Componet nedir sorusuna gelinceee? componet woofer olan araçlarda bas tiz ve orta seslerin dengelenmesini sağlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.