Şimdi Ara

C 180 BlueEfficiency AMG Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk defa Mercedes bir araç alacağım ama c180 modelinin bir çok seçeneği var benim beğendiğim ve anlaştığım araç resimlerini koyduğum araç, bu araç bahsedildiği gibi C 180 BlueEfficiency AMG ' midir ? eksiklik varmı ruhsatta sadece c180 yazıyor:
    Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.Birde arka tamponda amg gibi herhangi bir yazı yok bazılarında var C 180 BlueEfficiency AMG YardımC 180 BlueEfficiency AMG YardımC 180 BlueEfficiency AMG YardımC 180 BlueEfficiency AMG YardımC 180 BlueEfficiency AMG Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon-X -- 20 Ekim 2019; 23:55:39 >

• Pedal,jant ve bodykit ten amg gözüküyor
  • Evet araç AMG paket. AMG olduğunu aracın jantlarından, body kitinden (arkada siyah renkli ve köşeli difüzör olur), direksiyonundan (tam yuvarlak olmaz, alt tarafı düz olur), ve direksiyondaki f1 viteslerinden anlayabilirsiniz.

Bende de aynı kasanın C200 dizeli var. Hem sürüş keyfi hem de yakıt açısından kesinlikle dizel öneririm.
  • Ruhsatı kaldırın. Adam size aracın tüm bilgilerini vermiş, siz de internete koyuyorsunuz. Sorunuzun cevabını zaten vermişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    Bu araç benzinli/tüpsüz 1.6 156bg 7 ileri olarak geçiyor ruhsatta wdd204 ile başlıyor w204 c180 demelerinin sebebi bundan mıdır ?, birde acaba şanzıman ve yakıt olarak nasıl bir araçtır bilginiz varmı?
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Ruhsat problem yaratmaz özel olan yerleri gizlemiştim zaten.
    motor ve özet bilgiler kısmından kimlik belirleme için koydum çünkü alacağım araç hakkında bazı şeylerden emin olmam lazım tecrübeli arkaşlarıdan biilgilerinden faydalanmak için.

Kaldırdım genede, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon-X

Hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    Bu araç benzinli/tüpsüz 1.6 156bg 7 ileri olarak geçiyor ruhsatta wdd204 ile başlıyor w204 c180 demelerinin sebebi bundan mıdır ?, birde acaba şanzıman ve yakıt olarak nasıl bir araçtır bilginiz varmı?
    1.6 156bg motorla 5 ileri tam otomatik şanzıman gelir , 7 ileri şanzıman 1.8 motorla beraber geliyor ona dikkat edin. 1.8 motora lpg takılamıyor.
  • dangerousman kullanıcısına yanıt
    Hocam araç bu 156bg 2013 model 7 ileri bunlar w204 olarakmı geçiyor.
    C 180 BlueEfficiency AMG Yardım
  • quote:

Ruhsat problem yaratmaz özel olan yerleri gizlemiştim zaten.
    motor ve özet bilgiler kısmından kimlik belirleme için koydum çünkü alacağım araç hakkında bazı şeylerden emin olmam lazım tecrübeli arkaşlarıdan biilgilerinden faydalanmak için.

Kaldırdım genede, teşekkürler.
    Olsun hocam. Kötü niyetli olarak koymadığınızı biliyorum. Ama internette bir çok şey dolanıyor ruhsatla ilgili verilerle alakalı. İnsan çekinir ister istemez.

• quote:

Hocam araç bu 156bg 2013 model 7 ileri bunlar w204 olarakmı geçiyor.
    w204 FL(makyajlı) diye geçiyor ama 1.8 lerde 156 bg. Tüp bu araçlara uygulanmıyor daha doğrusu tam verimli değil bilginize. Ama eski 1.6 156 bg olandan daha az yaktığı iddia ediliyor.

• dangerousman kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 156bg 7 ileri bu 1.8 değil
    Sadece eski 156gb kompresör dediklerinden daha az yakıyor diyorsunuz doğrumu
    Şanzımanları nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şanzımanları nasıl acaba
    7 ileri şanzıman sadece 1.8 lerde var sanıyordum, tekrar araştırdım 1.6 motorlarda da gelmiş.
    Eski 1.6 kompresör motorun tek artısı LPG uyumluluğu , yoksa 5 ileri şanzımanla beraber tüketimi yüksek oluyor.
    Ancak LPG sebebi ile en çok tutulan modelde bu.
  • quote:

Şanzımanları nasıl acaba
    7 ileri çift kavrama yarı otomatik sanziman var
    Bir dsg olmasa da arıza potansiyeli yüksek bir şanzımandir
    Almadan önce ustaniz iyice baksın,test sürüşü vs

Araç w204, Mercedes de makyajda bu kod değişmez
    Kasa değiştiği Zaman w205 olur
    Yeni kasa makyaj gördü mesela hala w205

• Kaç paraya anlaştınız hocam ?
  • Araç AMG değil.Kulakçık yok direksiyonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

7 ileri çift kavrama yarı otomatik sanziman var
    Bir dsg olmasa da arıza potansiyeli yüksek bir şanzımandir
    Almadan önce ustaniz iyice baksın,test sürüşü vs

Araç w204, Mercedes de makyajda bu kod değişmez
    Kasa değiştiği Zaman w205 olur
    Yeni kasa makyaj gördü mesela hala w205

Alıntıları Göster
    şanzıman yarı otomatik falan değil , tork konvertörlü mercedesin en sağlam tam otomatiklerinden, Ben daha sorun çıkartanı göremedim

• Bu arada araçta koltuk ısıtma , peddle shift falan yok .

Alıcaksanız 1.6 cgi 7 ileri olanlardan alınız , yakıt tüketimi en verimli olanlar bunlardır . W204FL diye gecer kasa kodu

• şu arabayı yıllardır görmüyordum

yeni kasası çıkınca eskilerin hepsi anadoluya satıldı heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.