Şimdi Ara

c 65 amr wav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım edin sıemens c65 amr ve waw ı masıl atacaz bi bilginiz varmı

• kızılötesi yada kablo ile... eğer soru buysa. bitrate'lerinin çok düşük olması gerekiyor...

IMA ADPCM 16,000 kHz; 4 Bit; Mono: bu ayardaki wawları sorunsuz çalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 17 Şubat 2007; 17:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexquin

arkadaşlar yardım edin sıemens c65 amr ve waw ı masıl atacaz bi bilginiz varmı

C65 sadece IMA ADPCM uzantılı wavları destekliyor.Mp3'leri ona çevirmek için de şu programı indirmen lazım:
    http://rapid-share.com/files/16853993/S__304_EMENS_MP3_TO_WAV_CONVERT_Quick_Murder.rar.html (rapid ile share arasındaki -'yi sil)
    Programı açınca:mp3'lerini en soldaki mavi klasör resimliye basarak seç, sonra sağ taraftaki wav'a bas , tamamdır.Hemen çeviriyi telefona uygun şekilde yapıyor.(Çevirileri belgelerim'e açtığı bir klasörün içine atıyor)amr uzantılı dosyaları telefon direkt açıyor.

Amr,wav,mid sesler, oyunlar, resimler vs.'yi kızılötesi ile bilgisayardan atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 17 Şubat 2007; 11:01:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orjinalden alıntı: flexquin

arkadaşlar yardım edin sıemens c65 amr ve waw ı masıl atacaz bi bilginiz varmı

C65 sadece IMA ADPCM uzantılı wavları destekliyor****'leri ona çevirmek için de şu programı indirmen lazım:
    http://rapid-share.com/files/16853993/S__304_EMENS_MP3_TO_WAV_CONVERT_Quick_Murder.rar.html (rapid ile share arasındaki -'yi sil)
    Programı açınca:mp3'lerini en soldaki mavi klasör resimliye basarak seç, sonra sağ taraftaki wav'a bas , tamamdır.Hemen çeviriyi telefona uygun şekilde yapıyor.(Çevirileri belgelerim'e açtığı bir klasörün içine atıyor)amr uzantılı dosyaları telefon direkt açıyor.

Amr,wav,mid sesler, oyunlar, resimler vs.'yi kızılötesi ile bilgisayardan atabilirsin.

Çok saol ya bana yaradı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.