Bildirim
C++ ACİL YARDIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
class A {};
// B sınıfı A sınıfının public ve protected'larından kalıtım alıyor
class B : public A {};
// aynı şekkilde C sınıfıda B sınıfından
class C : public B {};
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
programın tamamını yazarsan sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: hann1qan
programın tamamını yazarsan sevinirim
çok çalış araştır bul !!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
burasıda bi araştırma yeri değilmi ? -
Adam her şeyi istiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yardım edecek haliniz yok ya anca dalga gecin -
sınıfların her birinde ad soyad değişkeni olması çok saçma , zaten kalıtım bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için oluşturulmuştur. Ana sınıfta bütün ortak değişkenler bulunur ve diğerlerinden kalıtım alınır. -
bizde anlamıyoruz sacma dıyoruz yardım istiyoruz millet dalga gecıyo o zaman boyle bı baslık acmayacaksınız forumda ! -
quote:
Orijinalden alıntı: hann1qan
bizde anlamıyoruz sacma dıyoruz yardım istiyoruz millet dalga gecıyo o zaman boyle bı baslık acmayacaksınız forumda !
yardım edilir sen direk ödevini sormuşsun bir şeyler koy ortaya(yapabildiğin kodu) anlamadığın yeri sor ilaki bilen biri yardım eder böyle direk ödevini yapıp paylaşacak değiliz(şahsen) öyle istiyorsan burdakileri enayi yerine koyuyon demektir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
programı yazın demıyorum kaba taslak kalıbını ıstıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X