Şimdi Ara

###C&B Yüzünden Banned Yardım Lütfen###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , charıma bundan bir bucuk ay önce gold premium ve hemen arkasindan 1000 knight cash çekmiştim. Akabinde gold premium un başariyla çekildigi knight cashlerin çekiminde ise ''kartta para olmaması'' sebebiyle paranın çekilemedigi maili gelmişti. Oysa ki çektigim kartta 4500 YTL limit vardı ve tekrar denenmesi için mail attim. Gelen mailde tekrar denendigi ancak başarılı olamadıgı yazılmış , havaleyle paranin tekrar yollanması istenmişti. Ancak havale parasının 50 YTL yi bulması sebebiyle pekte aldirmamiştim. Ancak bugun charim banladi. Tekrar aktive edebilmem için ne yapmam gerekli , sordugum herkes açiliyor yine diyor. Neler yapmam gerektigi hakkında tecrübesi olan arkadaşları yardıma davet ediyorum.

• up..
  • bilgisi olan yardım etsin
    pls arkadaş durumu kötü.
    bizim clan başkanıda oyle banlandı inş açıcaklar
  • aynı sorun bendede oldu arkadasım bende bütün itemlerimi baska bi char actım ve aktardım hic ugrasmadım
  • bizim arkadaşta aynı sorunu yaşladı char değiştirdi !
  • Değişmedim ben , üzerinde de dual +8 md , +8 chitin set , wp , pp , elf belt , dual re , rol , elf ring vardı.. Yardımcı olabilen yok mu ?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun banada oldu 66 lwl warrior banlandı bilmiorum acılır mı
  • Ark C&B sorunları hakkında bir üst konu bulunmaktadır ordan istediğin bilgileri bulabilirsin
  • oha s3alking banmı yedi ayrıcaa bende diyodum herif mnanyak itemleri yüzündenmiş!!!1

bu arada geçmiş olsun

benim arkında böle gitti charı
  • sagol , up
  • Daha önce böyle banlanıp açtıran yok mu :-|
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.