quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete uyy terledim haa hıııhhh valaha dıkandım
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Ne moktan bir gece. 1 tek yıldır bile gözükmüyor gökyüzünde. valla benim içbirşeyi görecek halim kalmadı bitmişim quote:Orjinalden alıntı: krm-iks /> afiyet olsunnn kendine müslümansın sen hee hiç ikram yok
quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: krm-iks /> afiyet olsunnn kendine müslümansın sen hee hiç ikram yok kahve istedin de vermedikmi yaf(gerçi ikramımdı ). Mısırda veririm elbet kuru kuruyada gitmez bu şimdik
quote:Orjinalden alıntı: akaras C_c buradan gitsene. Sen iste cehennemin dibine bile girerim. Sana komşu olmak güzel şeydir.
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras C_c buradan gitsene. Sen iste cehennemin dibine bile girerim. Sana komşu olmak güzel şeydir. Doğalgaza zam gelince kombileri kapatmışlar cehennemde buz gibi. Şu kımıl zararlısını görmeseydim hoş bulacaktım Masal.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras C_c buradan gitsene. Sen iste cehennemin dibine bile girerim. Sana komşu olmak güzel şeydir. Doğalgaza zam gelince kombileri kapatmışlar cehennemde buz gibi. Şu kımıl zararlısını görmeseydim hoş bulacaktım Masal. Akaras sev onu ci_ci çocuk o cici
quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras C_c buradan gitsene. Sen iste cehennemin dibine bile girerim. Sana komşu olmak güzel şeydir. Doğalgaza zam gelince kombileri kapatmışlar cehennemde buz gibi. Şu kımıl zararlısını görmeseydim hoş bulacaktım Masal. Akaras sev onu ci_ci çocuk o cici RTE sevsin onu.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras C_c buradan gitsene. Sen iste cehennemin dibine bile girerim. Sana komşu olmak güzel şeydir. Doğalgaza zam gelince kombileri kapatmışlar cehennemde buz gibi. Şu kımıl zararlısını görmeseydim hoş bulacaktım Masal. Akaras sev onu ci_ci çocuk o cici RTE sevsin onu.