quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_CenneteFake diyene dalarım Hoşgeldin,yıllar sonra (:Teşekkür ederim hoşbuldum
quote:Orijinalden alıntı: _MasaL_Teşekkür ederim hoşbuldum Alıntıları Göster Eskilerden / hatırladıklarından @akaras hariç hiçkimseye rastlayacağını sanmıyorum. Kimse yok artık (:
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_CenneteEskilerden / hatırladıklarından @akaras hariç hiçkimseye rastlayacağını sanmıyorum. Kimse yok artık (:Alıntıları Göster hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın..
quote:Orijinalden alıntı: _MasaL_hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın..Alıntıları Göster Bir fosil ben kaldım zaten beckhir arada uğrar,poti sınırsız çizildi,aslıyucel v.s. hiç girmiyorlar artık,cezve buralara uğramıyor v.s. v.s.
quote:Orijinalden alıntı: _MasaL_hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın..Alıntıları Göster Geldim geldim. Hoşgelmişsen bea.
quote:Orijinalden alıntı: akarasGeldim geldim. Hoşgelmişsen bea.Alıntıları Göster hoşgeldiniz.. çok eski olmasamda
quote:Orijinalden alıntı: akarasGeldim geldim. Hoşgelmişsen bea.Alıntıları Göster hımm anladım :) @akaras hoşbuldum Sende hoşgeldin
quote:Orijinalden alıntı: akarasGeldim geldim. Hoşgelmişsen bea.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras Geldim geldim. Hoşgelmişsen bea. Aha tam fosil burada işte
quote:Orijinalden alıntı: _MasaL_hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın.. Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana.
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın.. Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? />
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın.. Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ hımm evet onu hatırlıyorum diğerlerine ne oldu ? Neyse Sen varsın.. Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. öyle deme ama akaras yaa @blue night Teşekkür ederim hoşbuldum hala 2 dk
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennetequote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? />Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin.
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin. feysbokta çok yakışıklısın diye yorum yapıyordun ama resimlerime.
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennetequote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin. feysbokta çok yakışıklısın diye yorum yapıyordun ama resimlerime. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin. feysbokta çok yakışıklısın diye yorum yapıyordun ama resimlerime. Çocukken erotikmişsin.
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennetequote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin. feysbokta çok yakışıklısın diye yorum yapıyordun ama resimlerime. Alıntıları Göster haha akaras neler duyuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennetequote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? />Alıntıları Göster Hoşgeldin...
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: akaras Keşke olmasaydı. @Si-si: Sırnaşma bana. Sana sırnaşmadan durabilir miyim ben ? /> Tipim değilsin. feysbokta çok yakışıklısın diye yorum yapıyordun ama resimlerime. Çocukken erotikmişsin.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras Çocukken erotikmişsin. Öhöö içeri alırlar bak seni @_MasaL_ hep böyle işte yıllardır.
quote:Orijinalden alıntı: _MasaL_haha akaras neler duyuyorum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ haha akaras neler duyuyorum Ne yapayım o zamanlar belliymiş ne olacağı. Baldır bacak gösterip duruyormuş.