quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Biri der saçmalama biri der cık cık. haksızmıyız la Evet.
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Biri der saçmalama biri der cık cık. haksızmıyız la Evet. ya harbi rakı şişesini alıp kafanda kırasım geldi
quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Biri der saçmalama biri der cık cık. haksızmıyız la Evet. ya harbi rakı şişesini alıp kafanda kırasım geldi İçi doluysa şişenin içini ben boşaltayım sonra şişeyi kır kafamda.
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete İçi doluysa şişenin içini ben boşaltayım sonra şişeyi kır kafamda. sana bırakırmıyım hacu, hem uğraşmazsın, kafanı kırıp doldururum beynine rakıyı
quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete İçi doluysa şişenin içini ben boşaltayım sonra şişeyi kır kafamda. sana bırakırmıyım hacu, hem uğraşmazsın, kafanı kırıp doldururum beynine rakıyı Sen bu işi biliyorsun hacu.
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete İçi doluysa şişenin içini ben boşaltayım sonra şişeyi kır kafamda. sana bırakırmıyım hacu, hem uğraşmazsın, kafanı kırıp doldururum beynine rakıyı Sen bu işi biliyorsun hacu. senden öğrendim n.m.t: ne iş
quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. bende içmek istiyorum bu aralar niye bilmem istiyorumm
quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. bende içmek istiyorum bu aralar niye bilmem istiyorumm