quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete İçki zararlıdır yavrucaklarım. Yazık etmeyin kendinize. dinime küfreden müslüman olsa
quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete İçki zararlıdır yavrucaklarım. Yazık etmeyin kendinize. dinime küfreden müslüman olsa cidden uygun cümle buydu
quote:Orjinalden alıntı: krm-iks içmeyi bile beceremedim fil çıktı neysem bozuntuya bermek yok devam /> /> læ bi bu keyfim var onda bozdunuz gidiyorum ben mikrobun topiğe
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ Diyene bak Neyi varmış diyenin? Hiçbişiciği yok içkisi yok sigarası yok akıllı C_c
quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ Diyene bak Neyi varmış diyenin? Hiçbişiciği yok içkisi yok sigarası yok akıllı C_c Beni rahat bırakın lolipopumla />
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ Diyene bak Neyi varmış diyenin? Hiçbişiciği yok içkisi yok sigarası yok akıllı C_c Beni rahat bırakın lolipopumla /> Bana yok mu
quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ Diyene bak Neyi varmış diyenin? Hiçbişiciği yok içkisi yok sigarası yok akıllı C_c ah ahh inanmak isterdim buna
quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ Diyene bak Neyi varmış diyenin? Hiçbişiciği yok içkisi yok sigarası yok akıllı C_c ah ahh inanmak isterdim buna Töbe töbe Öyle birşey olursa bilin ki dünya da ki tütün ve alkol rezervleri tükenmiş.
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Olmaz mı canım benim. 35 MM RUSTİK SOPA 35 mm, 20 mm, 30 mm, 35 mm 1-3 metre boylarında
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ Tamam tamam al seversin sen Beyaz Çikolatalı & Frambuazlı Pasta Hemdee Çooookkkkkkkkkkk
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Töbe töbe Öyle birşey olursa bilin ki dünya da ki tütün ve alkol rezervleri tükenmiş. harbi kaşınıyon hacu sen