oooo masal içki nerde ben orda http://forum.donanimhaber.com/m_24689546/mpage_7/key_icelim//tm.htm#27362371
quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ @krm-iks gülemedim
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: greenhell sağol feyk ayyaş deşifre oldum
quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ @krm-iks nivaa /> tamam sorun yok devam edebilirsin iyisin mi diye dürttüm
quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ @krm-iks nivaa /> tamam sorun yok devam edebilirsin iyisin mi diye dürttüm arada başım dönüyor yoksa dünyamı dönüyor hiçk /> normalmi bunlar hiçk
quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: _MasaL_ @krm-iks nivaa /> tamam sorun yok devam edebilirsin iyisin mi diye dürttüm arada başım dönüyor yoksa dünyamı dönüyor hiçk /> normalmi bunlar hiçk Normal normal