Şimdi Ara

c# da üye profili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir sorum olacaktı ben c# da yaptığım otomasyonda üyelerime girdikleri kullanıcı adı ve şifresiyle onlara özel profil sayfası açmak istiyorum her kullanıcının kendine özel bir sayfası olacak girdiklerinde mysql veritabanında kayıtlı oldukları bilgilerinin tümünü girdikleri sayfada göstermek istiyorum
    facebook gibi düşünebilirsin yani.
    bu konuda engin fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz yaptığım bikaç denemeler var ama sonuca çok uzağım

bu resimde daha rahat anlaşılır
     c# da üye profili
     c# da üye profili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenkadir -- 14 Aralık 2013; 21:27:20 >

• Acikcasi 10aydir askerdeyim baya uzak kaldim sana kabaca elimden geldihince yol gosteriyim o sekilde arastirma yaparsin.
    Simdi uye kullanici adi ve sifresini ya sessionda yada cookie de tutcaksin. Bir yere hesabim diye bir linklabel kpy normalde gizli yap. Birisi ue hirisi haptiginda cookieye at bilhileri ve sayfayi yenile . ana sayfadada sayfa yuklendiginde cookienim lontrolunu yap eger gyaparsin. iris yapildiysa linklaneli aktif yaparsin. Oraya tikladiginsada hesabi.aspxe uyeid ile gidersin. Hesabim sayfasindada uyeid varsa onun bilgilerini sqlden alip tek tek doldurursun.
    Daha once yapmistim guzel calisan bir sistemdi. Daha iyisi varsa arkadaslar yardimci olsun kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için sorun bende ki bu alanda biraz yeni olduğum için bu tarz sıkıntılarla karşılaştığımda kitleniyorum sizden ricam bu c# comutlarıyla yazma şansınız varsa ben üzerinde düzenlemeler yaparak bunu çözmeye çalışsam ??
  • fenomenkadir kullanıcısına yanıt
    Uzgunum burda bilgisayar yok malesef. Ama mantigi oturtursaniz kod kismi en kolayodir. Onemli olan neyi ariyacaginiz. Eger cok yeniyseniz once cookieye veri eklemeyi arayin sonra okumayi sonra urlden veri okumayi gerisi gelir zaten.

• tavsileriniz için çok teşşekür ederim aslında benim en büyük sorunuma değindiniz bu tavsiyenizi hemen uygulamaya sokacağım bu arada görevinize allah kolaylık versin hayırlı teskereler :)
  • fenomenkadir kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Kolay gelsin sanada

• MsSql serverda neden yapmadın

Ayrıca yapmak istediğin tam olarak ne ? Verileri çekmek mi yoksa yeni üye eklemek mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    yeni üye ekledim üyelerim kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapıyorlar ben kullanıcı adı ve şifresiyle giren kullanıcının mysql veri tabanında kayıtlı olan bilgilerinin ve resiminin gelmesini istiyorum...
  • login yapın olduğuna göre muhtemelen kullanıcının unique id sini session a atıyorsun.
    Eğer böyle bir sistem kurduysan session daki değeri okuyup kullanıcının id si ile kullanıcı ile ilgili istediğin datayı alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.