c# da mysql veritabanında otomasyon programı yapıyorum üyelerime özel profil yapıyorum fakat resim eklerken böyle sorunla karşılaşıyorum... private void button7_Click(object sender, EventArgs e) { //Resimimizi FileStream metoduyla okuma modunda açıyoruz. FileStream fs = new FileStream(resimPath, FileMode.Open, FileAccess.Read); //BinaryReader ile byte dizisi ile FileStream arasında veri akışı sağlanıyor. BinaryReader br = new BinaryReader(fs); /*ReadBytes ile FileStreamde belirtilen resim dosyasındaki byte lar byte dizisine aktarılıyor. */ byte[] resim = br.ReadBytes((int)fs.Length); br.Close(); fs.Close(); //Sql Veritabanı ve Kayıt işlemleri //MySqlConnection bag = new MySqlConnection("Database=vt_ilac; Data Source=localhost; User ID=root;"); //MySqlCommand ekle = new MySqlCommand(); MySqlConnection bag = new MySqlConnection ("Database=vt_ilac; Data Source=localhost; User ID=root;"); MySqlCommand ekle = new MySqlCommand("insert into kullanici_bilgi(kullanici_fotograf) Values (image) ", bag); ekle.Parameters.Add("@image", SqlDbType.Image, resim.Length).Value = resim; try { bag.Open(); kmt.ExecuteNonQuery(); MessageBox.Show(" Veritabanına kayıt yapıldı."); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message.ToString()); } } private void button8_Click(object sender, EventArgs e) { try {