Merhabalar. Algoritma temelim maalesef kötü. C dilinde algoritmaları öğrenebileceğim bir kitap arıyorum fakat bu kitap ezbere anlatmayacak bana sorularla öğretecek. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. (Örneğin: 1 den 10 arasındaki tek sayıları ekrana nasıl yazdırırız gibi soruları bana soracak cevabı da mevcut olacak tabii ki bu soruların :) ) Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ben C'de problem çözme mantığı adlı bir kitaba bakıyorum bazen. Kitap sadece algoritma için değil aynı zamanda c yi öğretiyor. Ancak ünite sonunda sorduğu soruların cevapları yok bildiğim kadarıyla. En mantıklısı bir kitapçıya gidip farklı farklı kitaplar incelemek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: imammmm
Ben C'de problem çözme mantığı adlı bir kitaba bakıyorum bazen. Kitap sadece algoritma için değil aynı zamanda c yi öğretiyor. Ancak ünite sonunda sorduğu soruların cevapları yok bildiğim kadarıyla. En mantıklısı bir kitapçıya gidip farklı farklı kitaplar incelemek.
Değerli cevabınız için teşekkür ederim hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme