Şimdi Ara

C dilinde görsellik hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ! Öncelikle konu daha önceden açılmışsa özür dilerim. Ben C programlama dili üstünde çalışıyorum şu son zamanlarda. Yaptığım programlar malum DOS ekranında. Daha iyi görünüm sağlaması için arka plan ve yazı renklerini falan değiştirmeyi öğrendim. Peki programımın görselliği hakkında başka neler yapabilirim ? Yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mklve_109 -- 11 Mart 2014; 20:59:34 >

• C++ da +30 yıllık bir dil? Yeni çıkan süper mi oluyor?
  • 4kalan kullanıcısına yanıt
    Hayır, o manada demedim... Yapabileceğimiz şeyler dil eski olunca genellikle daha kısıtlı oluyor gibi :)
  • Yanlış düşünüyorsun, kısıttan kastın dilin bunu standart olarak desteklememesi olabilir, yoksa C ve ya C++ saydığın diğer dillere göre çok daha esnek, diğer diller daha kısıtlı bunlara göre.
  • 4kalan kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Peki sorum hakkında verebileceğiniz bir öneri var mıdır acaba ?
  • OpenGL filan kullan ne yapmak istiyorsun ki? C dediğin dil algoritmanın temeli gibi bir şeydir bilgini ve becerini sınamak için tabiki c soracak
  • Gtk+ yı kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En basitinden gtk, windows.h kütüphanelerini falan kullanabilirsin.Ayrıca manasız bir şekilde 40 yıllık dilden soru soruyorlar demissin, sanirim işin mantığını anlamamışsın, orada amac C bilgini ölçmek değil algoritma mantığını ölçmektir.Suan gömülü sistemleri %95 i C ile programlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rudder kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.