Şimdi Ara

C Diski boş olmasına rağmen dolu gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Dün gece torrenti açık bırakmıştım. sabah kalktığımda yetersiz disk alanı uyarısı gördüm. indirmeler yerel disk D ye yapılıyor. ancak yerel disk c de yaklaşık 500 mg? yer kalmıştı. bilgisayarı yeniden başlattım normalde 68 GB boş olması gerekirken yaklaşık 20 gb kayıp alan mevcut. ccleanerle temizledim, disk birleştirme yaptı, disk temizleme yapıp geri yükleme noktalarını sildim ancak hicbir işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
    C Diski boş olmasına rağmen dolu gözüküyorC Diski boş olmasına rağmen dolu gözüküyor

• Torrent'tten tatlı bir program indirip kendini kurmuştur, arka planda çalışıyordur hocam. Görev Yöneticisi ne durumda?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    birkaç dosya upload ediyordum. kendi kendine inip kurabilir mi. arka planda aşırı bellek harcayan bir uygulama yok. bilgisayarın kendi programları çalışıyor genelde. Antivirüs programım var ve güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeruby -- 29 Aralık 2019; 16:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeruby

birkaç dosya upload ediyordum. kendi kendine inip kurabilir mi. arka planda aşırı bellek harcayan bir uygulama yok. bilgisayarın kendi programları çalışıyor genelde. Antivirüs programım var ve güncel.
    Bir sıkıntı görünmüyor aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Bir sıkıntı görünmüyor aynen.

Alıntıları Göster
    20 gb uçtu anlamadım. yapabileceğim başka birşey var mı bilmiyorum.
  • omeruby O kullanıcısına yanıt
    EaseUS Partition programında da kullanılan alanla diskteki alan farklı görülüyor aynı şekilde
  • Large files and folders finder diye bir uygulama var sorununu çözer neyin doldurduğunu bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

Large files and folders finder diye bir uygulama var sorununu çözer neyin doldurduğunu bulursun
    torrentle dosya paylaşırken hafıza şişiyor. söylediğiniz programda c:/extend diye bir klasör görünüyor 18 gb ama totalde 50 gb alan kayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeruby -- 29 Aralık 2019; 22:6:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.