Şimdi Ara

c diskinde 2 windows biri bozuk bana bozuk olan lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc de xp sp3 yüklüydü ve ntldr hatası verdi.
    daha sonra ben xp cd si takarak onarttırma yaptırmaya çalıştım bir sürü hata buldu filan dedi ancak ntldr hatasını giderememiş.
    daha sonra arkadaş cd yi takılı görünce format atmadan xp yi yüklemiş( iyiki formatlamadan yükmemiş içinde muhasebe kayıtları vardı.)
    şimdi sorunumuz ben eski windowsu kurtarıp yeni yüklenini devre dışı bırakmak istiyorum ne yapmalıyım??

veya eski program files olduğu gibi duruyor ve yeni windws başka kurmamış yeni xp ye bu rogramları regedit kayıtlarını filan nasıl atabiliriz.

başlangıç ve kurtarma seçeneğinde ve msconfig aracındaki boot ini sekmesinde sadece yeni xp görünüyor buradaki windows.0 sonradan eklenen windows
    nasıl bir düzeltme yapabiliriz.

c diskinde 2 windows biri bozuk bana bozuk olan lazım

• yeni eklene windows.0 klasorunun haricinde eski klasor olan windows klasorude duruyorsa eger, "
    Bilgisayarim/ozellikler/(baslangic ve kurtarma)ayarlari/duzenle'ye bas ve acilan notdefterinde, windows.0 yazan yerlerdeki .0 lari sil, kaydet cik tekrar baslat. windows.0 partiton(2)'ye yuklenmisse, parantezleride (1) yap..
  • fotoyu yeni gordum. son satiri kopyala ve hemen alti yapistir. .0 <----- soldakiri sil. acilista windowsu tanimak icinse xp nin hemen sonuna 2 yaz. kaydet yeniden baslat.
  • teşekkürler tulgacan
    önce bende deneyecektim cesaret edememiştim ama sen yazınca yaptım oldu.
    sanırım yeni xp sayesindede ntldr hatasıda gitmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.