Şimdi Ara

C-elysée-301-punto evo hangisi?(öğrenciye) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.2 vti cok keyif vermez hocam sakin kullanimda o veriler yakalanabilir belki.
  • Öğrenci için bence punto daha uygun. Görünüş olarak diğerlerinden çok daha şık ve sportif
  • Hocam öğrenci icin 301 ve c-elyese yeterli yol tutusu belki ust segmentler kadar kuvvetli degil doğrudur fakat viraj veya süre kasmayacaginiza gore yol tutusu yeterlidir zaten zorlanacak bir arac değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencisin hocam sadece dış görüşüş olarak söylüyorum c-elysee ı napacaksın ?
  • Dizel punto düşünün hem az yakar hem vergisi düşük .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

C-Elysee için ayırdığınız bütçe daha az değil, değil mi?

1.2 benzinli c elysée alınabilir diye düşünüyorum bu butceye hocam

• Dizeli olsaydı önerirsim 301 ve c-elysse ama benzinli için bişey diyemiyiceğim, yol tutuşu kötü değil ama bu üst paket için geçerli alt paketlerde daha çok yata biliyormuş araç daha ince lastik tabanı ve daha kalın yanaklı lastik olduğu için, ama öyle çok sıkıntı vericek şekilde değil ben kullanıyorum 301 160-180 arasıda gittiğim oluyor çok güven vermiyor o hızlarda ama kötüde değil daha düşük hızlarda, performansı ve yakıt tüketimi gayet iyi tabi bunlar dizel için, diğerini bilmiyorum. Yüksek hızlarda yol be rüzgaz sesi yapıyor onu söyleyebilirim, motor öyle çok devirlenmezse aşırı rahatsız etmiyor, heleki geçen renault symbol e bininde 301 ondan kat ve kat iyi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Öğrencisin hocam sadece dış görüşüş olarak söylüyorum c-elysee ı napacaksın ?

Haklısınız hocamda yakit uygun model yüksek diye düşünüyorum tip olarak ogrenci arabasi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Dizeli olsaydı önerirsim 301 ve c-elysse ama benzinli için bişey diyemiyiceğim, yol tutuşu kötü değil ama bu üst paket için geçerli alt paketlerde daha çok yata biliyormuş araç daha ince lastik tabanı ve daha kalın yanaklı lastik olduğu için, ama öyle çok sıkıntı vericek şekilde değil ben kullanıyorum 301 160-180 arasıda gittiğim oluyor çok güven vermiyor o hızlarda ama kötüde değil daha düşük hızlarda, performansı ve yakıt tüketimi gayet iyi tabi bunlar dizel için, diğerini bilmiyorum. Yüksek hızlarda yol be rüzgaz sesi yapıyor onu söyleyebilirim, motor öyle çok devirlenmezse aşırı rahatsız etmiyor, heleki geçen renault symbol e bininde 301 ondan kat ve kat iyi geldi.

Bütçem temiz 1.2 benzinliye uygun gibi gözüküyor hocam dizele yeterse tabiki önceliğim dizel olur

• Punto
    Bakımı ucuz multijet motoru güzel parçası ucuz vergisi az tipi güzel donanımı güzel tam öğrenci arabası.

• Punto evo dynamic serisi, cam tavan en iyisidir. Az yakar, parca ucuz, bakim ucuz daha ne olsun.

• C elyse exclusive modeli kullanicisi olarak her turlu sorularini yanitlarim ancak onerim cheavrolet aveo hb veya sedan modeli. Genc birisin hiz denemesi gibi seyler zaman zaman yaparsin guvenlikte 5 yildiz almis 6 airbagli bir araca sirf bu yuzden binmeni tercih ederim. Ayrica ses sistemi yol tutusu ve donanim bakimindan ltz modeli cok daha dolu elyse ve puntoya gore. Tek eksisi piyasadan cekilmesi ama ben dizel bir aracin 35 bin civari alip xok deeger kaybedebilecegine ihtimal vermiyorum ne kadar dusebilir ki. mak 2 bin tl oda hic ihtimal vermedigim birsey. Dedigim gibi aveo hb veya sedan 1.3 dizel senin ilacin olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

C elyse exclusive modeli kullanicisi olarak her turlu sorularini yanitlarim ancak onerim cheavrolet aveo hb veya sedan modeli. Genc birisin hiz denemesi gibi seyler zaman zaman yaparsin guvenlikte 5 yildiz almis 6 airbagli bir araca sirf bu yuzden binmeni tercih ederim. Ayrica ses sistemi yol tutusu ve donanim bakimindan ltz modeli cok daha dolu elyse ve puntoya gore. Tek eksisi piyasadan cekilmesi ama ben dizel bir aracin 35 bin civari alip xok deeger kaybedebilecegine ihtimal vermiyorum ne kadar dusebilir ki. mak 2 bin tl oda hic ihtimal vermedigim birsey. Dedigim gibi aveo hb veya sedan 1.3 dizel senin ilacin olacaktir

Hocam Chevrolet Türkiyeden cekilmesi yüzünden tercih etmeyiz onu. C elysée araciniz dizel mi benzinli mi?

• furkanspecial F kullanıcısına yanıt
    Chevrolet çekilirse çekilsin ne olacak ki sen sonuçta al-sat işi yapmıyorsun,bu işten kâr etmeyeceksin.Eğer ekonomik açıdan sıkıntı yoksa bir öğrenci için araba biraz da zevk meselesine dönüşmeli.LPG li hb Cruze veya dizel hb Aveo gayet hoş araçlar şekil olarak.Hem 301 den c-ellyse den Cruze veya Aveo dan alacağın zevki hayatta almazsın.Bence bu secenekleride bir gözden geçir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.