Şimdi Ara

C-elysée-301-punto evo hangisi?(öğrenciye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat aralığım 30-35 bin tl. Ogrenciyim aylik 1000-1500 km civarı yol yapacağım hangisini tercih etmeliyim? Başka öneriniz var mi? Yakıtından dolayi 301 veya C-elysée diye düşünüyorum ben dogru mu düşünüyorum acil yardım (15-20 gun icinde alınacak arac)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanspecial -- 1 Kasım 2015; 16:15:36 >

• C-Elysee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

C-Elysee

Nedenleriyle yazarsaniz hocam iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanspecial

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

C-Elysee

Nedenleriyle yazarsaniz hocam iyi olur

Alıntıları Göster
    Bir arkadasimda c-elysee var ogrenci kendisi.Exclusive paketini aldi deri direksiyon far,yagmur sensoru bluetooth 16 jant vs.Performans ve yakitindan gayet memnun.Bagaji yeterince buyuk.Sikayetci oldugu yanlari ise yalitim ve yol tutusu.Motor sesi cok iceri geliyor.Yuksek hizlarda ruzgar sesini cok aliyor.Bunlar disinda arac gercekten guzel ve genis.Zaten 301le ayni araba.Hangisi hosunuza giderse ona bakin.Evoya alternatif clio olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Bir arkadasimda c-elysee var ogrenci kendisi.Exclusive paketini aldi deri direksiyon far,yagmur sensoru bluetooth 16 jant vs.Performans ve yakitindan gayet memnun.Bagaji yeterince buyuk.Sikayetci oldugu yanlari ise yalitim ve yol tutusu.Motor sesi cok iceri geliyor.Yuksek hizlarda ruzgar sesini cok aliyor.Bunlar disinda arac gercekten guzel ve genis.Zaten 301le ayni araba.Hangisi hosunuza giderse ona bakin.Evoya alternatif clio olabilir.

Hocam yol tutuşu iyi değil diyor herkes; cok mu kötü yoksa beklenenden mi kötü? 140-150 gibi hızlarda sıkıntı olur mu
  • Punto, i20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Punto, i20

Sebepleriyle yazarsaniz sevinirim
  • quote:

quote:

Hocam yol tutuşu iyi değil diyor herkes; cok mu kötü yoksa beklenenden mi kötü? 140-150 gibi hızlarda sıkıntı olur mu

Alıntıları Göster
    Cok kotu degil savurmuyor sizi araba ama guvende vermiyor.3000 devirde 140 km/h yapiyor arac daha fazla basarsaniz motor sesi cok geliyor.

• quote:

quote:

Punto, i20

İki aracta yerli
    Parçaları ucuz Citroën ve peugeot a göre
    Az da yakarlar
    Servis ağı daha geniş
    Ayrıca servis ucretlerinde ciddi fark var.
    Şahsen ben o fiyata i20 veya punto evo düşünürüm. Sedan olursa linea da olabilir.
  • quote:

Cok kotu degil savurmuyor sizi araba ama guvende vermiyor.3000 devirde 140 km/h yapiyor arac daha fazla basarsaniz motor sesi cok geliyor.

1.6 dizel icin gecerli galiba dediginiz. Benzinlisinin motor sesi nasil 140 gibi süratlerde?
  • quote:

quote:

quote:

Punto, i20

İki aracta yerli
    Parçaları ucuz Citroën ve peugeot a göre
    Az da yakarlar
    Servis ağı daha geniş
    Ayrıca servis ucretlerinde ciddi fark var.
    Şahsen ben o fiyata i20 veya punto evo düşünürüm. Sedan olursa linea da olabilir.

Punto linea olabilir hocamda hyundai pek sıcak bakmıyorum açıkcası
  • dostum kafanı karıştırmak istemem ama lpg li astra hb te iyi olur gibi geliyor ama sen bilirsin
  • furkanspecial F kullanıcısına yanıt
    Aynen dizel icin.Benzinli modeline binmedim hic ama yakit olarak uzer benzinlisi.Hele ki 1.6 vti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

dostum kafanı karıştırmak istemem ama lpg li astra hb te iyi olur gibi geliyor ama sen bilirsin

Ustam modeli düşük oluyor kredi cekilecek o yüzden sıkıntı oluyor astra tavsiye icin Teşekkürler
  • quote:

Aynen dizel icin.Benzinli modeline binmedim hic ama yakit olarak uzer benzinlisi.Hele ki 1.6 vti.

Karma tüketim 5.3 litre deniliyor 1.2 benzinlide ne kadar dogrudur
  • Punto'ya o kadar para vermektense Bravo daha mantıklı. Arada pek fiyat farkı yok. İki araçtan da fersah fersah üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

Punto'ya o kadar para vermektense Bravo daha mantıklı. Arada pek fiyat farkı yok. İki araçtan da fersah fersah üstündür.

Kredi icin 2010 üstü olmasi gerekiyor hocam 2010 bravolara 40 bin fiyat çekiyorlar
  • furkanspecial F kullanıcısına yanıt
    C-Elysee için ayırdığınız bütçe daha az değil, değil mi?
  • Aslında 35 e güzel astralar mevcut h kasa olur orsı ayrı ama dediğin arabalardan daha kalitelidir. Alımı satımı da daha kolay olur allah kolaylık versin.
  • Ben punto diyorum. Punto daha yakışıklı dervis bol parça usta bol,ucuz...
    Punto değerlerine göre daha sorunsuz dizel punto bence iyi bir seçim olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.