Şimdi Ara

C elysee kapılar kilitlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımın yanlışlıkla kapısının biri açıkken 2-3 defa kilitlemeye çalıştım daha sonra kapıyı kapattım bir daha da kilitlenmedi.

Dörtlüler yanıyor ama kilitleme yok içerden tuslada kilitlemiyor kumandadan bagaji felan açıyor. sigorta panelinden kilitleme tuşuna basınca ses geliyor ama işlev yok.

Daha önce başına gelen olduysa yardım talep ediyorum sigorta kutusunda merkezi kilidin sigortasını da bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Opel Corsa’da aynı problemi yaşamıştım neden olduğunu hatırlayamıyorum geçmiş zaman fakat zaten kronik problemiydi ucuza da halletmiştim. Şimdinin parası ben diyeyim 500 sen de 1000 lira bi masrafı olmuştu. İstanbul’da yaşıyorsan Bağcılar-Güngören sanayide Kilitçi Yusuf vardı ona yapmıştım şimdi dükkan duruyor mu duruyorsa hala işinde iyi mi bilemem ama halletmişlerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çözüldü

Ustaya götürdüm kumanda felan saçmaladı içerden de kapatıp açmayan kilide.Bu durumda olan arkadaşlar kendim uğraşarak sorunu buldum.

Önce f9 ve f28 sigortaları değiştirdim alarm ve hırsızlığa karşı yazıyor diye kodunda olmadı.

Sonra son 1 tane daha bakayım dedim.
    F26 sayılı 10 luk sigortayı değiştirince sorunum çözüldü sigorta yanmış.Bu sigorta şema da yazmıyor hiç bir şekilde.

Umarım sizlere faydası olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osman19911 O kullanıcısına yanıt

Dostum merhaba, 2 ay olmuş konuyu tekrar canlandırıyorum. Aynı sorun benim aracımda da mevcut 2015 c-elysee aracım. Fakat F26 da hem 15 lik sigorta mevcut hemde korna geçiyor şema da yinede değiştirdim tabiki faydası olmadı. Kime gittiysem çözüm bulunamadı bırakacaksın beyine bakılacak falan dendi. Değiştirdiğin sigortanın görüntüsünü atabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.