Merhaba Advanced Installer programını çalışmamda kullanıyordum. Bilgisayarı formatladım tekrar kurulum yaptım. Projede herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen setup projesi yaparken eksikler oluyor. Elle ekliyorum fakat projenin exe.config dosyası mevcut değil illa bunu istiyor. değil ne yapmalıyım. Adv. İntsallere visual studio projesini gösterince exe dosyasını görmüyor ekranda fakat programı çalıştırabiliyorum vs'da sorun yok.
advanced installerin içinden eksik dosyaları visual studio proje debug/release içine yönlendir anlaşılan sende hala eski desktoptaki dosyaları okumaya çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
advanced installerin içinden eksik dosyaları visual studio proje debug/release içine yönlendir anlaşılan sende hala eski desktoptaki dosyaları okumaya çalışıyor
Advanced Installer'de Files anda Folder Menusunden Application Folder kısmına eksik olanları ADD FILES diyerek Debug klasöründen ekliyorum. DLL dosyaları debug da olmasına ragmen görmüyor manul ekliyorum. Sadece programadi.exe.config dosyası yok bunu ekleyemediğim için setup yapamıyorum. Sanırım bu iş visual studioda birşeyler yaparak olacak bilgin var mı?
projene app.config ekledin mi solution explorerda var mı yoksa new itemdan ekle
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
projene app.config ekledin mi solution explorerda var mı yoksa new itemdan ekle
Teşekkür ediyorum. Evet oda var.
Visual Studio Installer kullanarak setup oluşturdum ne yaptıysam Advanc. Installer duzelmedi. Fakat Visual Studio Installer'de dosya ve Databese'e yazma izni vermem gerekiyor. Propert. kısmında read only False durumunda ama yinede olmuyor.
SQLite veritabanı kullanıyorum nereden yapılacağını bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
database dosyasını nereye yüklüyorsun programfiles ise kısıtlı kullanıcıda hata verebilir dosya izinlerini ayarlamak gerekir genelde bunun için direkt c ye kurarlar ama buda yanlış kullanıcı bazlı kurulum yapıp programı ve databasei AppData\Local\Programs\programadı dizinine kurun meali şu veritabanı dosyası yazmaya yetkili olunan bir klasöre kurulacak ki kayıt girerken silerken sorun olmasın veritabanı dosyasının sonradan izinlerini ayarlamak tercih edilen bir yöntem değil