Şimdi Ara

c# form hızlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba programer lar ben bir program yaptım kar ve zarar analızı yapan veritabanından bilgileri çekerken çok yavaş çekio buton a tıklandığı zaman ay ay kar ve zarar analızı yapıor yaklaşık olarak 50 yada 60 tane sorgu gerçekleştirio bunun için ne yapmam lazım

• arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum
  • cok basit. hepsini bir tek sorguda halletmen lazım. 50-60 sorguyla olmaz o iş.
  • ama herbir sorgu sonucuna göre tetboxa sonuç yazdırılıo ve herbir sorgu ayrı ayrı tablolardan gerçekleştirilio
  • programın şeklini resim olarak gösterin birde sorgulama komutlarından kar zarar analizi hesaplarının kodlarından birkaç tane gösterin bakalım yani çok karmaşık bişey mi
  • databaseden bir seferde ihtiyacınız olan tüm veriyi getirirseniz, onu ayrı ayrı textboxlara yazdırmanızda bir sıkıntı çıkmaz.
  • kodların fotosunu çektim böle hepsini ayrı ayrı alıyorum ve çok kasıyor bunu şimdi hepsini bir yapmam için ne yapmam lazım kod olarak örneklerseniz sevinirim
     c# form hızlandırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C,C++ için codeblock kullanımı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kodlar tam çıkmamış dizaynı da bir görseydik bence bu kadar koda gerek olmaması lazım kodları paylaşma imkanı var mı
  • hacı sen yazılım değil hammallık yapmıssın.
  • kodlar çok uzun ama bunları nasıl nasıl yaparsam hızlanır bana bir akıl fikir verin de acil programı teslim etmem gerekio
  • kodları paylasma imkanı yoksa oluşan exeyi gönderin de bakalım program nasıl işliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.