Şimdi Ara

C,C++ için codeblock kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversitede aldığım ders için codeblocks kullanıyoruz programı kendi bilgisayarıma yeni yükledim fakat yazdığım kodları çalıştıramıyorum bazı hatalar veriyo programı yüklerkende bazı dosyaların eksik olduğunu söylemişti acaba onlarlamı alakalı
     C,C++  için codeblock kullanımı

• Compiler (Derleyici) bulamadığı konusunda hata vermiş uygulama. Muhtemelen derleyici ile gelen sürümü yüklememişsiniz. Codeblocks'un sitesinden compiler ile gelen bir sürüm indirirseniz sorun kalmayacaktır. (codeblocks-13.12mingw-setup.exe)
  • yeni başladığın için dev c++ öneririm .en basit derleyici .codeblocksta ufak tefek sorunlar olabiliyor senden kaynaklanmayan. devc++

codeblockstuda yeniden indirmeyi dene. codeblocks
  • alttaki macvi yazıda sana çözüm önermiş onu yap , olmuyorsa önemli değil dev c de kullanabilirsin. Ama compilerde sorun var ustteki arkadaşın dediğigi gibi compiler olanı indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

alttaki macvi yazıda sana çözüm önermiş onu yap , olmuyorsa önemli değil dev c de kullanabilirsin. Ama compilerde sorun var ustteki arkadaşın dediğigi gibi compiler olanı indir

@Bl00dyHell @matkapkr complier'li sürümü indirdim evet şu an çalışıyor teşekkürler. Şimdi okul asistanlar falan hepsi codeblocks kullanıyor sizce Dev C kullansam aramızda bi uyuşmazlık olurmu ? evet malesef bu c c++ olayında yeniyim hiçbir bilgim yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

alttaki macvi yazıda sana çözüm önermiş onu yap , olmuyorsa önemli değil dev c de kullanabilirsin. Ama compilerde sorun var ustteki arkadaşın dediğigi gibi compiler olanı indir

@Bl00dyHell @matkapkr complier'li sürümü indirdim evet şu an çalışıyor teşekkürler. Şimdi okul asistanlar falan hepsi codeblocks kullanıyor sizce Dev C kullansam aramızda bi uyuşmazlık olurmu ? evet malesef bu c c++ olayında yeniyim hiçbir bilgim yok malesef

codeblocks yeni başlayanlar için en iyisi biraz ilerledikten sonra eclipse geçersin

• quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

codeblocks yeni başlayanlar için en iyisi biraz ilerledikten sonra eclipse geçersin

evet çok sade bi program hocam ama nerde ne yapacağımı bilmiyorum mesela scanf'İ nerde kullancam main'i nerde %d vs. bunları nasıl öğrenebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.