Beyler bende oyun açıkken küçük c harfi yazmıyo şifremi yazamıyorum . . alt + tab yapıp herhangi bir yere c harfi yazmaya çalışınca da yazmıyo . lütfen yardım edin ! :::
Not : Bu bilgisayar yeni daha dün kurup ilk kez çalıştırdık .
Sadece oyunda mı gerçekleşiyo bu olay?
kasayı yan yatır
klavyenin C tuşu bozuktur denedinmi başka klavye ile
quote:
Orjinalden alıntı: maniacbarbarian
klavyenin C tuşu bozuktur denedinmi başka klavye ile
Türkçen kaç abi senin Sadece Oyunda basmıyo ya .. Kasayı yan yatır o da güzel Thermal take kasa su soğutma sistemi var
saçma oldugu kadar dusundurucu dusundurucu oldugu kadar sacma bı olay
Ekran klavyesini çalıştır.C'yi onunla gir.Bunun için Başlat >>> Tüm Programlar >>> Donatılar >>> Erişebilirlik >>> Ekran Klavyesi...
quote:
Orjinalden alıntı: batugol73
Ekran klavyesini çalıştır.C'yi onunla gir.Bunun için Başlat >>> Tüm Programlar >>> Donatılar >>> Erişebilirlik >>> Ekran Klavyesi...
+99
quote:
Orjinalden alıntı: System Error
quote:
+99
- 64687645 Onla mı uğraşıcam onu yapmayı ben de biliyom
quote:
Orjinalden alıntı: Twinblade
quote:
Orjinalden alıntı: System Error
quote:
+99
- 64687645 Onla mı uğraşıcam onu yapmayı ben de biliyom
1. si sen herhangi bi yerede yazamıyorum demişsin ilk mesajında :) 2.si sana verebilecek baska cozum bulamıorz ya ekran klavyesi en mantıklısı ;)
quote:
Beyler bende oyun açıkken küçük c harfi yazmıyo şifremi yazamıyorum . . alt + tab yapıp herhangi bir yere c harfi yazmaya çalışınca da yazmıyo . lütfen yardım edin ! :::
yoo ilk mesajımda herhangi bir yer dememişim bak :D en başını oku ... Ekran Klavyesiyle de denedim az önce küçük c yazmıyo ama büyük C de sorun yok
quote:
quote:
yoo ilk mesajımda herhangi bir yer dememişim bak :D en başını oku ... Ekran Klavyesiyle de denedim az önce küçük c yazmıyo ama büyük C de sorun yok
şifreni degiştir alla alla ya
pc yi komle değştir. eğer çözüm olmassa gel ben sana yeni pc verem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme