Şimdi Ara

c++ ile Exel tablosunu programlama nasıl yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güncel olarak kullandımız exel tablosunda yer alan tutarların toplamını yapabileceğim bir program hazırlamak istiyorum.

Bunu hangi uygulama ile yaparım.

Örnek ;
    x= 1000 ürün fiyatı bunun taşıma ücreti 50 tl
    y= 1500 ürün fiyatı bunun taşıma ücreti 75 tl
    z= 2000 ürün fiyatı bunun taşıma ücreti 90 tl

Bu fiyatları bilmeyen kişi diyelim 1700 tl değerinde ürün gönderimi yapacak ve uygulamaya bu değeri girdiğinde karşısına taşıma ücreti olan 75 tl çıkması lazım.
    Küsuratlı tutarı bir alt tutara veya bir üstü tutara yuvarlamasını da yapmam gerekecek.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hırçınkartal -- 17 Ekim 2018; 11:25:0 >

• c++ ile uzun sürer c# vb daha kısa sürer ayrıca excel tablosunun da görünmesi lazım hangi sutundan alınacak vs gerçi bana göre excel içinde yapılsa daha kolay olur gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

c++ ile uzun sürer c# vb daha kısa sürer ayrıca excel tablosunun da görünmesi lazım hangi sutundan alınacak vs gerçi bana göre excel içinde yapılsa daha kolay olur gibi
    hangi programları önerirsin.
  • exceli görmeden çok birşey denmez ama bence excelin içinde yapılması daha mantıklı excelin formülleri bile belkide işinizi görebilir illaki programla yapılacaksa c# veya wpf olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

exceli görmeden çok birşey denmez ama bence excelin içinde yapılması daha mantıklı excelin formülleri bile belkide işinizi görebilir illaki programla yapılacaksa c# veya wpf olabilir
    basit bir hesap uygulaması gibi bir şey istiyorum. Exel iş yerinde kopyasını alınca gösteririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.