Şimdi Ara

C# ile Otomatik Giriş Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Benim şu şekilde bir düşüncem var:

Örneğin formumuz da bir buton olacak. Butona bastığımız zaman online bir oyun açılacak ( oyundaki kullanıcı adımız : abc, şifremizde : 123 olsun ) ve oyun giriş ekranındaki kullanıcı adı ve giriş textbox'larını otomatikman abc,123 olarak doldurup giriş yap diyecek yani ben butona bastığım an oyundaki hesabıma giriş yapabileceğim. Bu şeklide bir şey nasıl yapilabilir ? Oyundaki textbox ve butonları nasıl programıma tanıtırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP UP UP

• Arkadaşlar hiçbir fikri olan yok mu yoksa ben mi anlatamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamboni -- 1 Şubat 2014; 15:09:42 >
  • Sen anlattin da benim bildigim uygulama yapilirken eger username ve password disaridan alinan parametreler ile setlenebiliyorsa yapilabilir. Yoksa yapilamaz diye biliyorum.

Bir program yapip icine de oyunu ac 10 sn bekle taba bas sonra usernameyi yaz uzerine taba bas passwordu yaz entere bas gibi birsey yapilirsa ne derece calisir emin degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Sen anlattin da benim bildigim uygulama yapilirken eger username ve password disaridan alinan parametreler ile setlenebiliyorsa yapilabilir. Yoksa yapilamaz diye biliyorum.

Bir program yapip icine de oyunu ac 10 sn bekle taba bas sonra usernameyi yaz uzerine taba bas passwordu yaz entere bas gibi birsey yapilirsa ne derece calisir emin degilim

Tab-tab-enter fikriniz hoşuma gitti olabilir. Bu düşünce örneğin oyun değilde facebook için olsa kesin çalışır değil mi ?

• Tab garanti bir çözüm olmayabilir, koordinat kullanman en sağlıklısı. Belirttiğin koordinatlara mouse tıklama yapıcak ve ardından neler yazıcaksa bunlar sendkey.send ile belirteceksin sonra login butonunun koordinatına mouse tıklayacak vs. Böyle bir program geçen ay yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

Tab garanti bir çözüm olmayabilir, koordinat kullanman en sağlıklısı. Belirttiğin koordinatlara mouse tıklama yapıcak ve ardından neler yazıcaksa bunlar sendkey.send ile belirteceksin sonra login butonunun koordinatına mouse tıklayacak vs. Böyle bir program geçen ay yapmıştım.

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler fakat ben örneğin tarayıcıyı büyültüp küçültmeme göre ya da ekran boyutuna göre koordinatlar değişebilir yani tüm bilgisayarlar için olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oyun online ise daha basit bi yolu var, doldurulacak her formu htmlelement olarak belleğe kaydedip bunları post edebiliyorsun. atıyorum 2 text inputu var bir submit buton var ise web sayfasında bunları belleğe kaydedip;

username.Innertext = "Kullaniciadin";
    password.Innertext = "123456";
    submit.OnClick();

gibi metotlar var bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

Hocam oyun online ise daha basit bi yolu var, doldurulacak her formu htmlelement olarak belleğe kaydedip bunları post edebiliyorsun. atıyorum 2 text inputu var bir submit buton var ise web sayfasında bunları belleğe kaydedip;

username.Innertext = "Kullaniciadin";
    password.Innertext = "123456";
    submit.OnClick();

gibi metotlar var bir bak istersen.

Hocam teşekkürler fakat online oyun derken knight online, metin2, League of Legends gibi online oyunlar .exe'li yani tarayacı tabanlı değil.

• Bu konu hakkında bir bilginiz var mı yani oyun ekranındaki form elamanlarını html'deki olaya benzer bir şekilde çekebiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamboni -- 2 Şubat 2014; 12:20:42 >
  • yapmak istediğinin aynısını yapmaya çalışıyorum yapamadım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

yapmak istediğinin aynısını yapmaya çalışıyorum yapamadım ben de.

Konu eski hala yapamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.