Şimdi Ara

c++ ile PIC programlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

Orijinalden alıntı: Q7ahg

quote:

quote:

arkadaşlar ben c++ biliyorum ama bana biraz saçma geldiği için c yi öğrenmedim. ama c++ ve php yi çok iyi bilirim. sorum şu: PIC programlamak için c mi gereklidir yoksa c++ ile programlayabilir miyiz?

bi konuşurmusun çok merak ettim c++ yı ...

elektronik bölümündeyiz ama yinede c++ konuşuyoz.
    benim konuşmama gerek yoq herşeyi buradan öğrendim , videolar konuşur
    http://www.seyretogren.com/yazilim/c-dersleri.html

anlamadım <<endl;

siz devam edin

cout<<"Anlamışsın işte :)"<<endl;

• quote:

quote:

anlamadım <<endl;

siz devam edin

ben bu dilleribn mantığını anlamıyorum

bu c++ lehçe ,ibranice ,ingilizce gibi bir dil mi ?

çok düşük seviyeli soruysa affedin

• quote:

quote:

quote:

anlamadım <<endl;

siz devam edin

ben bu dilleribn mantığını anlamıyorum

bu c++ lehçe ,ibranice ,ingilizce gibi bir dil mi ?

çok düşük seviyeli soruysa affedin

ingilkizce kelimeler, ingilizcenin kısaltılmış ve ya eklenti yapılmış kelimeleri falan.
    mesela
    ingilizce kelimeler : for.switch,case,if,else,float,file,open,system,double,byte vb.
    eklentili kelimeler : endl(end+l),println(print+ln(aslında bu c++ değil c ))
    kısaltılmış kelimeler : int(integer) (aklıma başka örnek glmiyor)

yani çıkaracağımız sonuç: kardeşimin izlediği çizgi filmdeki ornitorek adlı hayvan, terleme yapmaz. ter bezlerinden süt çıkar ve yavrularını böyle besler. memesi yoktur ama dünyadaki tek yumurlayan memeli türüdür. aynı zamanda ço sevimli

c++ ile PIC programlama

c++ ile PIC programlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q7ahg -- 19 Ağustos 2012; 19:40:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben c++ biliyorum ama bana biraz saçma geldiği için c yi öğrenmedim. ama c++ ve php yi çok iyi bilirim. sorum şu: PIC programlamak için c mi gereklidir yoksa c++ ile programlayabilir miyiz?

bi konuşurmusun çok merak ettim c++ yı ...

elektronik bölümündeyiz ama yinede c++ konuşuyoz.
    benim konuşmama gerek yoq herşeyi buradan öğrendim , videolar konuşur
    http://www.seyretogren.com/yazilim/c-dersleri.html

anlamadım <<endl;

siz devam edin

bilgisayarda programlamaya yeni baslayan biri için c++ ağır gelebilir. ozellikle dev c++(sahsi gorusum geregi olmayan bi derleyici ). önunde gorsel seylerin olmasi çok daha iyidir. eger pc de program yazmaya baslayacaksan nesne tabanlı bir dille baslamani oneririm. ben pc programlamaya 12 yasimda vbasic 6.0 ile baslamistim biraz ilerlettikten sonra dev c++ ogrendim ve gercekten sıkıldım(yaptigim tek sey hesap makinesiydi) aradan biraz zaman gecti ve c# ogrendim(nesne tabanlı bir dil). c# de çok sey yaptim uzaktan pc kontrolu/ trainer'ler yığınla şey.

dostum biliyorum lafı çok uzattım. ama pc programciligi gercekten eglenceli ve 0 maliyetlidir. sana tavsiyem nesne tabanlı bir dil ve biraz hirsla su ise yeniden baslaman olur

• quote:

ingilkizce kelimeler, ingilizcenin kısaltılmış ve ya eklenti yapılmış kelimeleri falan.
    mesela
    ingilizce kelimeler : for.switch,case,if,else,float,file,open,system,double,byte vb.
    eklentili kelimeler : endl(end+l),println(print+ln(aslında bu c++ değil c ))
    kısaltılmış kelimeler : int(integer) (aklıma başka örnek glmiyor)

yani çıkaracağımız sonuç: kardeşimin izlediği çizgi filmdeki ornitorek adlı hayvan, terleme yapmaz. ter bezlerinden süt çıkar ve yavrularını böyle besler. memesi yoktur ama dünyadaki tek yumurlayan memeli türüdür. aynı zamanda ço sevimli

c++ ile PIC programlama

c++ ile PIC programlama

Açıklama ile örneğin uyumunu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

bilgisayarda programlamaya yeni baslayan biri için c++ ağır gelebilir. ozellikle dev c++(sahsi gorusum geregi olmayan bi derleyici ). önunde gorsel seylerin olmasi çok daha iyidir. eger pc de program yazmaya baslayacaksan nesne tabanlı bir dille baslamani oneririm. ben pc programlamaya 12 yasimda vbasic 6.0 ile baslamistim biraz ilerlettikten sonra dev c++ ogrendim ve gercekten sıkıldım(yaptigim tek sey hesap makinesiydi) aradan biraz zaman gecti ve c# ogrendim(nesne tabanlı bir dil). c# de çok sey yaptim uzaktan pc kontrolu/ trainer'ler yığınla şey.

dostum biliyorum lafı çok uzattım. ama pc programciligi gercekten eglenceli ve 0 maliyetlidir. sana tavsiyem nesne tabanlı bir dil ve biraz hirsla su ise yeniden baslaman olur

Tavsiye için teşekkürler Analoğa devam

• Pic programlama icin her dili denemis biri olarak sunu soylebilirim! Yukarida arkadasin bahsetTigi gibi mimari ve ozel konfigurasyonlari bilmen gerek. O nedenle en guzli iyi bir İslemci secip hep ondan dvam etmelisin. Ornegin baslangic icin 16f84 kullan sonrasinda sana 16f877a bircok uygulamanda yeterli. Sonra kendi asarsan 18f serisine ethernet ve usb uygulamalari icin gecersin. Once sn 16f84 turkce dokumani indir. Bastan Sona oku. Sonra kendine dil secersin. Sonucta asm bile kullansan farketmez. Hatta asm hafiza ve hiz ocin daha iyi. Sonucta bu pic programlarinda kodlar bilgisayar kadar uzun degil. Hazir kutuphane bakimindan zengin olan mikroc kullanmani tavsiye ederim. Kesinlikle kendine deneme boardu al. Kendin devre kurarsan cok ugrasirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

ben delphi yazılımcısıyım Atmel ve PIC programlama üzerine ne yapabilirim . Micro işlemcileri nasıl delphi ile programlarım fikir verebilirmisiniz. Web de biraz bakındım ancak etrafta sadece delphi ile yazılmış PIC derleyicilerinden fazla birşey bulamadım yani delphi ile nasıl yazılacağı değil sadece PIClere program yazılması için delphi ile yazılmış paket programlar mevcut. Çoğuda 40-50 usd arası olunca satın alıp ne yapıp yapamadıklarını test etmek hayli pahalı bir işlem. Sonuçta delphi 6,7 veya delphi 2007,Xe sürümleri ile micro işlemci programlaması yapılabilirmi ?

Saygılar
  • SLM ARKADASLAR BANA 3X3X3 LED KÜP ÜN C++ LA YAZILMIS KODLARI LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • Deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.