Şimdi Ara

C## Kodlama Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı gününe yetiştirmem gereken bi kodlama ödevi var fakat işin içinden çıkamıyorum rad studio c## kodlarıyla istiyor hoca yapabilecek yardım edebilcek varsa çok iyi olur kalıcam yoksa dersten
    -Kullanılmıycak yazanlar kullanılmıycak kodlar ve 10 tane noktalı virgülden fazlası yasak. Basamaklarına ayıran programı yazmam gerekli acil yardım edebilcek varsa çok iyi olur
     C## Kodlama Yardım Lazım C## Kodlama Yardım Lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basamaklarına ayırma mod alma ile oluyor diye biliyorum. Bir çözmeye çalışın. İnternete yazınbasamaklarına ayırma c++ ya da c# diye çıkar mantık aynı hepsinde zaten.

• Hangi okul oluğunu sorabilir miyim ? Böyle saçma bir ödev görmediğim hayatımda for yasak while yasak 3 den fazla değişken yasak 10 tane ; yasak ?? Amacı ne hocanızın anlamıyorum önemli olan öğrenciye algoritma kurdurmak bu ödevi veren de kendi algoritmasını başkalarına dayatmaya çalışıyor heralde

• Mr.Apple kullanıcısına yanıt
    Kocaeli Üniversitesinde okuyorum. Hocanın amacını bende anlayamadım yapılabilecek öğrenilebilecek şeyi kendi metoduyla zorla kendi stiliyle öğretmeye çalışıyor. Bölümden de gerçekten soğudum
  • Basamak sayısı sınırlı mı? Cevabı ben de merak ettim açıkcası :D
  • Yazılım gibi ucu sonsuz bir alanda böyle düz kafada, sığ fikirli insanlar nasıl hoca olabiliyor anlamıyorum.
    Şu yasak, bunu kullanma , bundan şu kadar kullan. Eee sonra? Senin yaptığın yoldan tüm öğrenciler yapınca ne olacak, ne geçecek eline?
    Belki gerçekten bir yöntemini bulmuştur hocanız, bütün sınıf yapamayıp "bakın böyle yapılacak. ben yaptım. ehehehe" diyecek egosunu mutlu edecek.
    Kusura bakmayın şahsen düşünmeyeceğim cevabı, böyle sığ fikirli insanlardan da tez zamanda kurtulmamızı ümit ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.