Arkadaşlar biliyorum kod basit ama neden nokta eklediğini anlamış değilim tam olarak açıklarmısınız? bildiklerimi yanlarına yazdım ama neden öyle bir işlem kullanılıyor ? isteğim onun cevabını bulmak
(Program bu halde iken çalışıyor)
string GrupTL(string s) // Fonksiyon { int i; // Degisken i int iGrup = 0; // degisken iGrup'a 0'ı atadık string sResult = ""; // sResult için değer atadık
for(i = s.length() - 1; i>=0; i--) // '"i", "s" nin uzunlugundan bir eksik; i büyük veya eşittir 0; i den bir çıkarma' için aşağıdakilerini yap { if (iGrup == 3) // Eğer iGrup 3 ise { sResult = "." + sResult; // sResult a "." ekleyerek sResult ata iGrup = 0; // iGrup a 0 değerini ata } iGrup++; //iGrup a 1 ekle
Bu kodu internette araştırarak buldum biraz karıştırınca böyle birşey çıktı
basamaklarına ayırma programı
Kodun ne işe yaradığını pek anlamadım ama sen yazmışsın basamaklarına ayırma programı diye.Adam ayırıp araya nokta koymuş işte. Sanırım o noktayı c++ ın bir kuralı gibi algıladın onun için kafan karıştı.
kodu çalıştırmadım ama şunu yapıyor diye anladım,
örneğin "100000" parametre olarak gönderiyorsun, 100.000 şeklinde düzenliyor, okunurluluğunu düzeltiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme