Şimdi Ara

C MAX titanyum X alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012-2013 model dizel bulabilirsem alacağım.

genelde iyi deniyor.
    ama ağzı yanan, bir yamuğunu duyan varsa ses etsin.

- leri nedir?
    + ları nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford C-MAX Titanium X: Satın Alma Rehberi

Ford C-MAX Titanium X, 2012 yılında piyasaya sürülen, kompakt bir minivan. İşte satın alıp almama konusunda bilmen gereken her şey:

Ford C-MAX Neden Tutulmadı?

C-MAX, Ford'un Focus modelinin tabanını paylaşan bir araçtı. Ancak, daha büyük boyutu ve daha yüksek fiyatı nedeniyle Focus kadar popülerlik kazanamadı.

Ford C-MAX Titanium X Yorumları

C-MAX Titanium X, üst düzey bir donanım paketiyle geldi ve iç mekanı ve teknolojik özellikleri övüldü. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar sürüş dinamiklerinden ve yakıt verimliliğinden memnun kalmadı.

Ford C-MAX 1.6 TDCi Titanium X Yorum

1.6 litrelik dizel motor, C-MAX Titanium X'te mükemmel yakıt verimliliği sağladı. Ancak, bazı kullanıcılar performansının eksik olduğunu belirtti.

2012 C-MAX Titanium X

2012 modeli, C-MAX için ilk üretim yılıydı. Bu yıl, Ford C-MAX'in temel özelliklerinin çoğunu içeriyordu.

C-MAX Titanium X

Titanium X, C-MAX'in en yüksek donanım paketiydi. Deri koltuklar, panoramik sunroof ve gelişmiş ses sistemi gibi üst düzey özelliklerle geldi.

Ford C-MAX Yorum

Genel olarak, C-MAX, aileler ve geniş iç mekana ihtiyaç duyanlar için pratik ve güvenilir bir seçenek olarak kabul ediliyor. Ancak, sürüş dinamikleri ve yakıt verimliliği konusundaki bazı endişelerini göz önünde bulundurarak, satın almadan önce araştırma yapmak önemlidir.

Ford C-MAX Yorumlar

Kullanıcı yorumları, C-MAX'in mekana vurgu yapan, ancak sürüş keyfi ve yakıt verimliliği açısından eksiklikleri olabilen bir araç olduğunu göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

2012-2013 model dizel bulabilirsem alacağım.

genelde iyi deniyor.

- leri nedir?
    + ları nedir?

Bende 2012 grand titanyum x + otomatik park versiyonu var. Bol donanımlı kullanması keyifli bir araç.Ciddi bir şikayetim yok ama - olarak biraz sert koltukları var diyebilirim.
    Araç ağırlığından dolayı aynı motora sahip C4, 308 gibi fransızlardan biraz fazla yakıyor doğal olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    seni bulduğum iyi oldu...
    şimdi titantum X lerin bazılarında Sony yok değilmi?

otomatik park opsiyonu başka neler içeriyor?

grand olmasından olabilirmi fazla yakması?
  • quote:

seni bulduğum iyi oldu...
    şimdi titantum X lerin bazılarında Sony yok değilmi?

otomatik park opsiyonu başka neler içeriyor?

grand olmasından olabilirmi fazla yakması?

1.Evet bazılarında Sony var yeni model
    2.Otomatik park donanımında ekstra olarak elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar ve ön arka park sensörü var.
    3.Aynen grand olmasından kaynaklanabilir sonuçta 1500 küsür kilo araç.

Benim veriler şehir dışı 5.5 şehir içi 6.0 litre civarı.

• quote:

2012-2013 model dizel bulabilirsem alacağım.

genelde iyi deniyor.

- leri nedir?
    + ları nedir?

1.5 sene kullandım memnun kaldım açıkçası 240 lira ilk bakıma ödedim uzun yolda rahat donanım çok ve gidişi oldukça iyidir. tek sıkıntı emsal dizel motorlardan 0.5 litre fazla yakar. birde 1.5 sene içinde servisle bir kere muhatap oldum sağ koltuğun plastiğinin tırnakları kırıldı oda garantiden değişti 62.750 ye aldım 67 bine sattım boya vardı.
  • r7153 kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYEDE MPV segmetinin ulaşılabilir konumda Kralı C-MAX tir nokta.1.6 TDCİ 115 270 kasa ağır da olsa iyi çekiş sunar pişman etmez TDCİ her türlü çeker hacmindeki HP ve Tork GÜCÜNÜ performansını sonuna kadar verir.
  • Bir yakınım bir alt kasasını kullanmıştı. Otomatik şanzıman baya bi başını ağrıttı onun haricinde memnundu
  • Ben şu an titanium x dizel 2012 model cmax sahibiyim. Sorularınızı yanıtlayabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsadenizle ufkunuzu açayım.Ben corolla derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Corollada insanı şaşırtan hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde hızlanıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git al bin sür gez.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Müsadenizle ufkunuzu açayım.Ben corolla derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Corollada insanı şaşırtan hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde hızlanıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git al bin sür gez.

Evet corolla gerçekten sürpriz gibi bir araç. Mesela arka çamurluğa bir bakarsınız sürpriiiiiiz davlumbaz yok!

• Aynı motora sahip 5008 de önerebilirim

• fordun sitesinden opsiyonlar gözükmüyor mu?
    sony paket ayrı satılıyor 900tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Ben şu an titanium x dizel 2012 model cmax sahibiyim. Sorularınızı yanıtlayabilirim.

titanyum x in 2 versiyonunu keşfettim ilanlara baka baka :)
    1. bazılarında cam tavan xenon 17inç var
    2. bazılarında cam tavan xenon ve otomatik park var...

sizinkisi hangisi?

sorularım:

1) bluetooth u kullanıyormusunuz? performansı nasıl?
    2) kasko ne kadar?
    3) otomatik bagaj açılırken veya inerken tutarsanız ne oluyor? mekanizma hassasmı? bozulma ihtimali nasıl?
    4) xenon ların performansı nasıl? çakma halojen xenon gibi durmuyordur umarım.
    5) park mesafe sensörü bilgi ekranında görsel olarak görünüyormu?
    6) aldıktan sonra sizi çok şaşırtan kötü ve iyi süprizler neler oldu? (beklemediğiniz şeyler...vb)

Bende cam tavan, xenon, 17 inç ve otomatik park var.
    1. Bluetoothu her binişimde kullanıyorum. Hem konuşmak hem de müzik dinlemek için çok keyifli. Zaten telefondan BT açık bırakılınca araca girince daha önce eşleştirmiş olduğun için otomatik bağlanıyor.
    2. Benim kaskom 930 TL tuttu, hasarsızlığım var. Sompo Japan'dan,
    3. Mekanizma taş gibi kolay kolay bozulabilecek bir şey değil. İnerken ya da kalkarken dokunursanız durup tam aksi yöne hareket ediyor.
    4. Xenonlar çok iyi bundan önce xenounlu Golf 7 aracım vardı, performans aynı.
    5. Park mesafesi metre cinsinden görünmüyor ama grafiklerle anlatıyor. Aynı zamanda ses de çıkarıyor.
    6. Arka lastik davkumbazlarında sarkma meydana geldi, onu da servis garantiden halletti.

Başka sorular olursa seve seve yanıtlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Bende cam tavan, xenon, 17 inç ve otomatik park var.
    1. Bluetoothu her binişimde kullanıyorum. Hem konuşmak hem de müzik dinlemek için çok keyifli. Zaten telefondan BT açık bırakılınca araca girince daha önce eşleştirmiş olduğun için otomatik bağlanıyor.
    2. Benim kaskom 930 TL tuttu, hasarsızlığım var. Sompo Japan'dan,
    3. Mekanizma taş gibi kolay kolay bozulabilecek bir şey değil. İnerken ya da kalkarken dokunursanız durup tam aksi yöne hareket ediyor.
    4. Xenonlar çok iyi bundan önce xenounlu Golf 7 aracım vardı, performans aynı.
    5. Park mesafesi metre cinsinden görünmüyor ama grafiklerle anlatıyor. Aynı zamanda ses de çıkarıyor.
    6. Arka lastik davkumbazlarında sarkma meydana geldi, onu da servis garantiden halletti.

Başka sorular olursa seve seve yanıtlarım.

15gündür bende cmax lıyım artık.

43binde 2012 model tit x op aldım.
    59bine. boya kaza yok. ilk el.

15günlük deneyimlerim:

+ lar

1)geniş ve yüksek ama yere yakın.

2)ilk defa dizel aracım olduğundan önceki astra sedandaki 115 hp gibi değil.. bastınmı uçuyor... otobanda 150ile giderken bile gaza basınca ivmelenme oluyor.

3)çekişi otoyol,şehiçi,dağ bayır... heryerde denedim.. beni oldukça tatmin etti.. (fazlasına gerek yok bence)

4)donanım ful.. ilk defa bluetooth kullanan biri olarak süper bir alet. kurtuldum elimde kurcalamaktan.

5)viraj aydınlatmları çok güzel. (sanırım bı normal titanyumlarda yok) xenonlar tatminkar. iç led aydınlatma çok iyi. kırmızı ambiyans ışıklarda çok güzel...

6)park sensörlerinin görsel olması iyi. (önceki aracımda sadece sesliydi)

7)ilk depoyu 200km otoyol ve 550km şehiriçi olarak toplam 750 km ile yaptım. 3yıldır otomatik vitesten sonra alışma sürecinde bu km nin normal oldugunu ve üzerine çıkacağımı umuyorum.

8)45bin bakımını yaptırdım. normal filtreler değişti (yağ,hava,polen) motor yağı, eksilen şanzuman yağı, değişen sağ ön aks keçesi değişti, arka 2 balata,antifriz... 470TL

- ler

1)sol arka kapının plastik kısmından teybin bass sesleri açılınca tırrr tırrr şeklinde patlak hoparlör sesi gibi ses geliyor. perdenin çıktığı yerdeki plastik parçayı bastırınca ses kesiliyor... zaman bulursam yaptıracagım :(

2) park manevrasında sadece arka çalışıyor, önleri manuel olarak tuşla açmak gerekiyor. çözüm bulamadım. (bence ön her zaman ,arka ise geri viteste çalışmalı)

3) xenonların içerden yükseklik ayarı olamalıydı ?

4) ön kapıların ve göğsün kaplaması yumuşak dokulu... ama arka kapılar ve ön kapının altları sert dokulu plastik. (eski arabam 2009 astrada ön arka kapıların üst ve orta kısımları yumuşak dokuluydu,sadece en alt kısımları sert plastikti)

5)kapıların kapanması sırasında çok sığ bir ses var. hiç tok bir ses alamadım. kapı ağır ama kapanması çok banel... hele arka kapıların kapanma sesi çok kötü... (ayarı varmı acaba)

6)göstergedeki ekranda özellikler az... yol bilgisayarında fonksiyon az....

7) arka davlumbazlarda keçe kullanılmış. ıslanıp kurudukça sarkma yapmış... şimdi her iki tarafta da 3-4cm sarkık. dışarıdanda gözüküyor

8) her kapı kilitlemede aynaların kapanması güzel de ,bu zamanla laçka olup sıkıntı yaratırmı bilemiyorum. bu özellik iptal edilebilirmi?

9) ön takımlarda bozuk yollarda tıkırtı ve pedallarda titreme hissediyorum (birazda önceki arabamla kıyaslayınca çok geiyor) sordum ustaya bunların ön direksiyon kolları manuel dedi. yani takviye olarak birşey olmadığından (elektrikli demek istedi sanırım)biraz fazla kalın malzeme kullanılmış, o nedenle ses normalmiş. (direksiyonun hemen altındaki kısımda elektrikli park asistanının motoru varmış, o da bu sese fayda edemiyormuş)

aklıma gelenler bunlar...

sizinde sormak istediğini varsa yada çözüm öneriniz varsa alabilirim:)

xenon farda otomatik yükseklik ayarı yok mu zaten?

ayrıca ön park sensörü her zaman devrede olsa şehir içi trafiğinde kafanızı şişirmez mi?

yol bilgisayarında ne gibi bir fonksiyon beklentiniz var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

xenon farda otomatik yükseklik ayarı yok mu zaten?

ayrıca ön park sensörü her zaman devrede olsa şehir içi trafiğinde kafanızı şişirmez mi?

yol bilgisayarında ne gibi bir fonksiyon beklentiniz var?

ön park sensörü bir yere girip çıkarken manevrada lazım oluyor. yada kaldırıma yanaşırken...

xenon da otomatik var ama ben aldığımda çok aşağıdaydı (adam 3sene böyle binmiş, yeminle normal kısanın yarısını anca gösteriyordu) servise sordum ,az kaldıralım dedi, sanırım o da ezbere yaptı... bu seferde fazla yukarı oldu. sonra tekrar başka servise gittim.o aletle yaptı ayarını... bence manuel ayar olmalı .

yol bilgiyasarında dijital olarak hız olsa fena olmaz di mi :) vites değiştirmenin yazı puntosu biraz büyük olsa (köşede bit gibi olunca zor görünüyor) teyp veya cd dataları bu ekranda da olsa.. (tamam bazıları şart değil ama olsun,isteyen açsın isteyen kullanmasın)

(bir sorum daha var, siz HGS yi nereye taktınız? aldığımda adamın taktığı yer rezistansların oraya denk gelmiş,ve okumuyor,3sefer kaçak geçmiş oldum :(

• Bizim renoya göre sôyleyeyim kumanda panelinde yan aynayı kapatıp açan düğme vs varsa onu açık konuma alırsanız araç kilitlendiğinde aynayı kapatmaması gerekir.

2-) dediğiniz sistemde sorun yok. On sensorler tuş aracılığı ile açılmakta. Geriye taktığınızda kendisi otomatik olarak açılacaktır zaten.
    3-) Farı donderdiğiniz yerin ortasına bi basın, yükseklik ayarı çubuğu çıkacak oradan ayarlayın.
    9-) Focus 3 ile dediğiniz şeyi hissetmedim.
    6-) yeterli bilgiyi ben şahsen alıyorum, elektronik hız göstergesi yok, ben zaten sevmiyorum sorun teşkil etmiyor.

İyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

2-) dediğiniz sistemde sorun yok. On sensorler tuş aracılığı ile açılmakta. Geriye taktığınızda kendisi otomatik olarak açılacaktır zaten.
    3-) Farı donderdiğiniz yerin ortasına bi basın, yükseklik ayarı çubuğu çıkacak oradan ayarlayın.
    9-) Focus 3 ile dediğiniz şeyi hissetmedim.
    6-) yeterli bilgiyi ben şahsen alıyorum, elektronik hız göstergesi yok, ben zaten sevmiyorum sorun teşkil etmiyor.

İyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin

focus ta belki yoktur ama bende az da olsa var....
    xenonda yokmuş manuel. kendi yapıyormuş. ne bileyim önceden alışınca manuel yapmaya ,bundaki olmayınca garip hissettim (bizim 1980model reno stw de de yokdu bu medetten)
    dijital olsun ama isteyen açsın .. seçenek olsun zarar gelmez.

teşekürler,, herkese kazasız belasız sürüşler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.