Şimdi Ara

C# MySql Kütüphanesi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • using My.... şeklinde yazıyorum gelmiyor.Nasıl ekleyebılırım o kütüphaneleri
    Visual Studio 2015 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

http://bilgisayar-muhendisleri.blogspot.com.tr/2013/07/c-sharp-mysql-baglantisi-kurma.html
    add referencedan ekliyor musun?

teşekkür ederim ekledim .
    Bir sorum var hatırlarsanız geçenlerde soru sormustum onlıne host nasıl kurabılırım diye. Ben sertdisk diye bir site buldum orada database ve tabloları olusturdum .Mysql komutlarıyla o database veri eklemeye calısıyorum ama bir türlü baglanmıyor. baglanti.open(); komutunda patılıyor.Sorun nerede olabılırı acaba .Teamwieverdan baglanma sansınız var mı acaba ?

bu sekılde yazıyorum kodu

MySqlConnectionStringBuilder bag = new MySqlConnectionStringBuilder();

bag.Server = "sql303.sertdisk.net"; // Mysql veritabanına girerken yazdığınız server adı bende localhost
    bag.Password = "sifre"; //kullanıcı parolam root sizde değişik olabilir..
    bag.Database = "sertn_16729733_PLANE"; // database ismimiz
    bag.UserID = "sertn_16729733"; //Bu da kullanıcı adınız

MySqlConnection con = new MySqlConnection(bag.ToString());
    con.Open();
    MessageBox.Show("Veritabanına bağlantınız başarılı");

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 6 Ekim 2015; 21:23:07 >

• Amaciniz nedir? Parse.com firebase.com gibi bir site mi ariyorsunuz? Uzak sunucuya mysql bağlanmak ne kadar mantıklı bilemem? Onun yerine bir web servis yazmak daha mantıklı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codem

Amaciniz nedir? Parse.com firebase.com gibi bir site mi ariyorsunuz? Uzak sunucuya mysql bağlanmak ne kadar mantıklı bilemem? Onun yerine bir web servis yazmak daha mantıklı olabilir.

yapmak istediğim , bilirsiniz belki windows azure tarzı bir site arıyorum. Buldum bir kaç tane fakat çok yavaş site o yüzden tercih etmedim.Olmadı aylık 11 lira verip azure'nin sql veri tabanını kullanacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.