Şimdi Ara

C++ öğremek istiyoum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c öğrenmek istiyorum nereden baslamam gerekiyo önerilerinizi söylermisiniz daha çaylağım bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omckomi -- 10 Temmuz 2006; 18:40:58 >

• eğer programlama temelin yoksa algoritma öğrenmekle işe başlamalısın... algoritma öğrendinmi yani bilgisayar gibi düşünebildiğin zaman programlama mantığınıda az çok kapmış olursun sonra kendi istediğin bir dil üzerinde kendini geliştirmeye kalır gerisi...
  • nasıl öğrenebilirim algoritmayı yardım edebilirmisin ?
  • piyasada algoritma ile ilgili birçok kitap bulabilirsin... hatta programlama kitaplarının başlangıcında da algoritma birazda olsa anlatılmaktadır...
    internette de algoritma ile ilgili birçok kaynak bulabilirsin.
  • cok saol o kitabı bulacam ... öğrenecem kafayı koydum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8005644/tm.htm al bak link bu algoritma öğrenmek istersen. ama zaten artık çoğu kitap sana bu temeli veriyo. mesela ben pusula yayınlarından günay karlı'nın C'de programlama mantığı kitabını aldım ve direk ondan başladım. gayet de iyi gidiyorum şu ana kadar. başında zaten veriyo biraz algoritma mantığını ama zaten problemler içersinde bu mantığı oturtuyo bi güzel.
  • bu kitaba nasıl ulasacam acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOLİDWORKS İÇİN PC TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piyasada tek bi kitap yokki üstelik sen istediğin herşeyi internetten bulabilirsinwww.google.com arat araştır ayrıca böyle bir forumumuz var herkes sana anlamadığın yerlerde yardımcı olur. Ama ben kitaptan daha ii çalışabilirim diyorsan C++ kitabı diye bi topic aç yardımcı olurlar
  • alfa yayınlar ve türkmen(türkmen yazarın soyismi mi?(

hasan yılmaz(birinin yazarının adı)
  • bence ilk olarak standart c yi ögren sonra c++ gecersin. standart c için kaan aslanın kitabı var. ve aynı zamanda calımalarının sürdügü c++ kitabı da yakında cıkacakmıs...
  • saolun bu kitapları arıyacam
  • biz bölümde (gida müh.) c++ öğrendik

ne yani zorda mı başladık VB daha mı kolay?

hoca öğretti bizde öğrendik ne yapalım?

ben kitabı öğrendim(hasan YILMAZ)
    ama ne yapabileceğimi bilmiyorum...?

ben şimdi bu bilgi ile neler yapabilirim?
    hadi biri bana ödev versin?

teşekkürler...
  • kendi alanınla ilgili işini kolaylastıracak program yazabilirsin.

ben elektronik okuyorum. makinadan az cok anlıyorum. program sayesinde daha kolay ve hızlı sekilde proje olusturabiliyorum. işlemci olmasa ugras dur lojik kapılarla.
  • c baslangic icin zor demislerdi. baslangic icin visual basic, asp derim. asp icindewww.maxiasp.com. algorima icin bisiler yazmak gerekirse. bunun icin kitaba para saymana gerek yok. kodlari inceledikce bu algoritma denen sende olusacaktir. once copy-paste sonralari write
  • quote:

Orjinalden alıntı: byblacksnake

c baslangic icin zor demislerdi. baslangic icin visual basic, asp derim. asp icindewww.maxiasp.com. algorima icin bisiler yazmak gerekirse. bunun icin kitaba para saymana gerek yok. kodlari inceledikce bu algoritma denen sende olusacaktir. once copy-paste sonralari write

Copy - Paste ile hiçbirşey öğrenemezsiniz. Özellikle başlangıç için berbat bir tavsiyedir. Kodları inceleyerek te algoritma öğrenilmez. Algoritmasız Programlama öğrenilemez. Temelinizi bu şekilde çürük atarsanız üzerine de hiçbirşey koyamazsınız. Asp kendi başına bir programlama dili değildir. Bir web programlama teknolojisidir. Kodları için VB kullanır. Eğer amacınız doğrudan web programlama değil de masaüstü programcılık ise sıfırdan asp ile başlamanızın bir anlamı da yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.