Şimdi Ara

C# ÖNEMLİ Bİ SORU??? (En azından benim için...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acilen cevabını bulmam gereken bi sorum var... şöyleki;

NESNE YÖNELİMLİ VE NESNE TABANLI PROGRAMLAMA ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Benim için inanılmaz önemli..........................................................

Lütfen cavabını bilen birileri olsun Lütfen

• gerçekten ilginç bir soru, saçma mı, evet okuyunca öyle gibi duruyor aynı şeylermiş gibi geliyor ama, internette baktım çok güzel bir soruymuş,
    wikipediada şöyle açıklamış
    A somehow limited version of object-oriented programming where one or more of the following restrictions applies:

* there is no implicit inheritance
    * there is no polymorphism
    * only a very reduced subset of the available values are objects (typically the GUI components)
    object based programmingde inheritance ve polymorphism yokmuş, nerde var benim bildiğim java da kesin var ozaman zaten c# da kesin vardır (kopya mı çektin bill _? ). ve object-based programlama dillerine örnek olarka visual basic ve javascript verilmiş.

An example of a language that is object-based but not object-oriented is Visual Basic (VB). VB supports both objects and classes, but not inheritance, so it does not qualify as object-oriented.

sonuç olarak benim çıkardığım, yine obje ve class mantığı üzerine kurulu olup, inheritance ve polymorphism gibi object-oriented dillerin özelliklerini desteklemeyen dillere deniyormuş
    belkide
    object based + polymorhism + inheritance = object-oriented gibi

• sağolun çok büyük bi iyilik yapmış oldunuz???

Bu arada niye böyle bir soru sorduğumu bilmek isteyenler olursa diye;
    benim üni. ödevimdi hakkında biraz bilgi sahibi olmam lazımdı...
    Çok sağolun
  • nesne tabanlı programlamada nesneler sıklıkla kullanılır.fakat butun nesneler biribirinden bağimsızdır.ayrıca sınıf ,kalıtım gibi kavramlar bu teknikte yok.

nesne yonelimli programalamada ise kalıtım,polimorphism,encapsolution gib ozellikler sozkonusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.