Şimdi Ara

C# PictureBox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben temel olarak sayısal loto programı yazmaya çalışıyorum ancak bu çalışmamın 1. aşaması olarak girilen değerleri picturebox ta gösterecek bi program üzerinde uğraşıyorum bütün gif dosyalarını tanıttım ancak picture box u dizi olarak tanıtırken '1 argümanı olan bi constructor olarak tanıtamazsınız' hatası alıyorum kısaca picturebox ı obje dizisi olarak kullanmayı gösterebilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim

• List<PictureBox> resimkutulari=new List<PictureBox>();
    şeklinde bir kullanımı test ettim bir hata çıkmadı. Fakat picturebox dizisi yapmanın amacını anlayamadım? Onun yerine ana picturebox ve Bitmap dizisi yapmak da bir çözüm olmazmıydı?
  • Bana kalırsa böyle bir düşünceyle ilerlemek projenin aksamasına sebep olacaktır.Pek kullanışlı bir yöntem değildir bu.
  • açıkçası yapmaya çalıştığım şey dışardan girilen sayıya göre gif resim gösterilmesi sonrada bu projeden devşirerek bi sayısal loto programı yapmayı düşünüyorum
  • girilen sayıların resimlerini göstermeye çalışıyorsun picturebox ta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GarbageCollector -- 24 Ekim 2011; 0:32:27 >
  • evet her sayının bi gif karşılığı var 1-9 arası 10 dan büyük sayılar için başka bi yöntemim var
  • 1-9 arası sabit olduğuna göre switch() kullanabilirsin sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.