Şimdi Ara

C programlama dili brian-W. Kernighan dennis m. Ritchie Kitabını Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elinde veya bildiği bir site de C programlama dili brian-W. Kernighan dennis m. Ritchie Türkçe çeviri kitabı olan varsa almayı düşünüyorum. Araştırdım ama bulamadım.

C programlama dili brian-W. Kernighan dennis m. Ritchie Kitabını Arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faik mermer -- 18 Kasım 2024; 16:3:59 >

• İngilizce orjinal versiyonu PDF olarak varken Türkçe cevirisini isteme gerekçen nedir ?
  • Çeşitli edisyon İngilizceleri var. DM ile iletişim kurarsanız, wetransfer vs. ile paylaşırım. Türkçeye çevrildiğini bile bilmiyordum.

Malum ille.gal PDF sitelerine baktınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

İngilizce orjinal versiyonu PDF olarak varken Türkçe cevirisini isteme gerekçen nedir ?

Fiziki olarak kutuphanemde dursun istiyorum. Orijinal hali çok pahali.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafyon

Çeşitli edisyon İngilizceleri var. DM ile iletişim kurarsanız, wetransfer vs. ile paylaşırım. Türkçeye çevrildiğini bile bilmiyordum.

Malum ille.gal PDF sitelerine baktınız mı?

Pdf Orijinali var zaten Türkçe çeviriyi arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faik mermer -- 21 Kasım 2024; 0:28:50 >
  • Ya tamam da... C, o günden bugüne çok değişti ve değişim sürüyor.

Eklenen, kaldırılan, değiştirilen, sorun çıkaran... yenilikler yapılıyor sürekli.

PDF kitaptan bile değil de (belli bir birikim olması şartıyla), referans sitelerden takip etmek lazım artık.

Ha sırf keyif içinse...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.