Şimdi Ara

C programlama dili öğrenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programlama konusunda nerdeyse hiçbir bilgiye sahip değilim bu dili öğrenmek için kolay öğreten bir eğitim seti biliyormusunuz internetten öğrenmeye çalıştım ama anlaşılması hiç kolay olmadı benim için.

• www.cagataycebi.com/programming/c_programming/c_programming_1.html

egitim seti bilmem de ben burdan basladim gayet guzel anlatiyor her seyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolombiyalı K kullanıcısına yanıt
    Ben C dilini Problem Solving and Design in C ile öğrenmiştim. Buna alternatif olarak C'nin 'asıl kitabı olan' ansi C ile de öğrenebilirsin. İngilizce biliyosan, kesinlikle çok faydalı kitaplar.
  • ben Volkan Kılıç'ın videolarına bakıyorum. Baya anlaşılır anlatıyor. 3 tane filan örnek veriyor bazen. Ben anladıysam geçiyorum.

//link yasaksa yorumu editleyebilirsiniz.

https://www.udemy.com/c-programlama-kursu/learn/v4/overview
  • 2 gün önce C dilinin son versiyonu olan C23 yayınlandı. Eski toprak halen dimdik ayakta.

C programlama dili öğrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sistem programlamada C/C++'ın yerini almak üzere birçok yeni diller tasarlandı, hepsi türlü türlü yeni problemler beraberinde getirdi. Nedir onlar? (kimisini burada ilk kez duyacaksınız)

Rust, D, Vala, Cyclone, Golang, BitC, Limbo

Kendi görüşüme göre, Golang dışında hiçbiri piyasada tutunamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 3 Kasım 2024; 14:42:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programcılıktan ziyade sizin arzunuz kodlama öğrenmek geldi bana.

Kodlama öğrenmeyi boş verin, algoritma geliştirmeyi öğrenin, veri yapılarını öğrenin.

C, hiç bilmeyen için "bu da ne alaka?" dedirtecek ama çok sağlam mantığa dayalı öz içerir.

C kullanmak için bilgisayarın bellek<->işlemci, verinin oluşturulması, veriye erişim, giriş/çıkış, tampon (buffer) ve yığıt (stack) hareketlerini ve bunların C tarafından nasıl işlendiklerini kavramalısınız önce.

Dümdüz C'ye dalarsanız bir çok duvara toslarsınız. Azminizi koruyup da bunların nedenlerini öğrenirseniz çok faydalı olur ama şevkiniz kırılırsa vaz geçersiniz.

Bir şekilde programcılıkta ve C ile kodlamada mesafe alırken... bol bol kaynak kod, C programı inceleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.