Şimdi Ara

C projemi veritabanına Nasıl baglarım Yardım Lütfen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C projemi veritabanına nasıl bağlayabilirim. Veritabanını daha görmedigimiz için soruyorum lütfen yardımcı olun projem hazır ama nasıl veritabanına baglayacagımı bilmiyorum

• C projesi veritabanına bağlanmaz. Yok böyle bir terminoloji

Diğer yandan, veritabanı kullanacak şekilde optimize yazılmamış bir koda, alıp veritabanı eklemenin sebebi hikmetide pek olmaz.

Literatüre göre bakarsak, bir text dosyası açıp, içine fprintf ile yazmanız, fscanf ile okumanız, gayet tam teşekküllü bir veritabanı erişimi ve kullanımı, sizin teriminizle "veritabanına bağlanmak" olacaktır.
  • teşekkürlerde hoca veritabanlı istiyor projeyi... DAha 1.sınıfım ve bize veritabani filanda ögretmedi ama yapmamizi istiyor ... seneye görecegimiz dersi istiyor
  • Doğrusu şu ki, veritabanı kullanan pek çokları bunun dersini hiç bir şekilde görmüş değil.

Öncelikle terminolijiyi öğrenmeye çalış. Bir sorunu çözmenin ilk şartı, sorunu anlamaktır. Eğer terminolojiyi bilmiyorsan, sorunu anlayamaz, anlatamazında.

"Veritabanlı yapın" diyen hocanıza sözüm yok ama, onu hoca yapana selamlarımı iletirsen mutlu olurum. Nasıl laftır ki bu, "veritabanı olacak"?

Sana gelince, ben olsaydım, verileri bir structa doldurur, bir dosya açar, içine doldururdum. Madem veritabanı istiyor, aha ona veritabanı..
  • selamını söylemek isterdim ama söylersem birakabilir beni...
    Keşke bize de bu işten anlayan hocalar girse ama maalesef ki bu zamanda kalifiyeli hoca bulmak zor. . .
    İlgilendiginiz için teşekkür ederim.
  • Nasıl bir yazılım olacak size verilen ödevi buraya aktarırsanız daha yararlı olabiliriz...
    Veritabanından kastettiğiniz şeyi hiç birimizin tam olarak anladığını söyleyemeyiz sanırım...
    Siz ödevinizi paylaşırsanız nasıl bir veritabanına ihtiyaç duyduğunuzu söyleyebiliriz...
  • C projem hazir fakat hocamiz C# daki gibi projeyi veritabanina baglanması istendi... C# a nasil baglanacagini buldum ama C ye nasil baglanacagi hakkında bulamadim... Bende tam bilmiyorum veritabanina bagli olacak dedi projeye. nasil ne istedigini hakkındada bilgim yok ... cünkü veritabani dersi daha almadik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veritabanından kastettiğin şey bir *.txt dosyası oluşturmak olmasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.