Şimdi Ara

C. Ronaldo - Knuckleball Freekicks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ...yakısır hocam ... devamm ... yok abı boyle olmaz benım ogrenmem lazım bunu ... nette vıdeolar falan var ..ama abı bır sut ıcın basmadık tus yapmadık kombınasyon kalmamıss ..tamam sıkayet etmıyorum bende yapacagım ..:):):)

... ayıp be kardesım ...fıfa 97 de mac kotu gıderdı yada berabere ...rakıp gol falan atardı herneyse ıste ..orta sahadan tek pas suttt ve golll ... !!!:):):) ..hey gıdı gunler ....yok yok devır degıstı o zamanda bu zamanda bu oyunu oyun dıye pıyasaya surenlerın kulaklarını cınlatırdık ..

...neyse ben bıraz oyun oynayayım ..:):)...

... herkes ıyı baksın kendıne ... bu memleketın ıhtıyacı olacak bızlere unutmayın ...:) Allah a emanet ...
  • en sonunda bu haraketi yapabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

arakdaslar oyunu cıktıgından berı oynuyorumm ...benım daha kaleyı tutan serbest vurusum bıle yok ..:):):)

... nasıl ıs anlamadım .. once suta bas sonra topa vurmadan kolun ustune otur sonuna kadar basılsın ...:) aynı anda yon ver yada yukarıya bas ve bırde ondekı tuslardan sol usttekıne basılı tut ... :)

... eve gıdınce deneyecegımm .. yapabılmem gerek oyun ıcınde yada ıdmanda bırsekılde yapmam gerek .:)

..bıtırmedıgım fps oyunu kalmadı .. 97 den berı fıfasıdır pesıdır oynuyorum ... ayıp bana yaa...:):)

... sımdı bırde rıcam var sızden ..:) .. oyun ıcınde hareket halınde ceza sahası yakınlarında yada ıcınde topa vurupda kaleyı tutturanız guzel sutlar cıkaranınızz varmı ..:):) ....????.. cok cıddıyım ya ben bu ısı cozemedım ..yada oyunda bır eksıklık var ...:)

...mesela yerden dahı daha topa vurmuslugum yok ...:) bana yardımcı olun yoksa magmaya necegım pes 12 cıkana kadarda cıkmam artık .:):) ...

... sut cekebılme kısacası .. sut nasıl cekıyorsunuz ..:) ....hepınıze tesekkurler ...:):)

video çekebilsem eklerim kayıtlı çok gol var ama video çekemiyorum Frapsla çektiklerim çok takılıyor.ü
    Bakalım çekersem eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Böyle bir şey daha buldum. Şuta + üst tuşa basılı tutuyoruz. Ardından topa vurduğu an tekrar şuta basıyoruz böyle sanırım yani ama yine yapmaadım

Ve an itibari ile başardım.

Üst tuşa basılı tutuyoruz, şutu ilk konuyu açıldığı videoda gördüğümüz kadar az basıyoruz. Ardından Ronaldo topa vururken Şut ve vurduğumuz köşeye doğru o yöne doğru ben sol tarafa attım sol tuşa basıp şut tuşuna basılı bastım nasıl bir dönüş aldı şaşırdım

Üst tuştan kastın R1 yada R2 mi?

daha açıklayıcı olarak yazabilecek birisi varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Böyle bir şey daha buldum. Şuta + üst tuşa basılı tutuyoruz. Ardından topa vurduğu an tekrar şuta basıyoruz böyle sanırım yani ama yine yapmaadım

Ve an itibari ile başardım.

Üst tuşa basılı tutuyoruz, şutu ilk konuyu açıldığı videoda gördüğümüz kadar az basıyoruz. Ardından Ronaldo topa vururken Şut ve vurduğumuz köşeye doğru o yöne doğru ben sol tarafa attım sol tuşa basıp şut tuşuna basılı bastım nasıl bir dönüş aldı şaşırdım

Üst tuştan kastın R1 yada R2 mi?

daha açıklayıcı olarak yazabilecek birisi varmı?

Üst tuş yön tuşlarında yukarı olabliir aklımda öyle kalmış.

Ben bunu antremanda 5 6 kere yaptım ilk denemelerimde sonra hiç yapamadım maç içinde hiç beceremedim zaten.

• Aynen bende yaptım bir kaç kere daha sonra yapamadım pek,
    demek ki çözememişiz daha
  • sanırım yapamıyorum
  • Robenle atın robenle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.