Şimdi Ara

C. Ronaldo - Knuckleball Freekicks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle paylaşıldıysa özür dilerim.

verdiğim linkteki tutorial de cristiano ronaldo nun gerçekte de attığı benzer freekickleri oyunda nasıl atabileceğimizi gösteriyor. izlerken çok dikkat edin. top hiçbir şekilde ne sağa ne de sola dönüyor. dümdüz gidiyor. tam kaleye yaklaştığı anda ters falso alıyor tabi yine hiç dönmeden. bunu çok dikkatli baktığımızda farkedebiliyoruz.

burada ronaldonun bunu nasıl yaptığını değil oyunda bunun nasıl yapıldığını tartışmak istiyorum. videoda bize topa vurur vurmaz tekrar şut barını doldurmamız gerektiği anlatılıyor. trainingde çok denedim ama 1 kez bile başaramadım. eğer başarabilen arkadaşlar varsa paylaşabilirlerse çok sevinirim. çünkü bu freekicklerin oyuna çok büyük bir zevk katacağı aşikar. ilginiz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=5l6xGmPHcdA

http://www.youtube.com/watch?v=b0tv_3KB1sc

• bende denedim trainingde olmuyor.tuşa bastıktan sonra tam vurunca bir daha basmamız gerektiği söyleniyor galiba.tekrar deneyeceğim.belki yön tuşlarını da kullanıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fc nobrain

bende denedim trainingde olmuyor.tuşa bastıktan sonra tam vurunca bir daha basmamız gerektiği söyleniyor galiba.tekrar deneyeceğim.belki yön tuşlarını da kullanıyorlardır.
    İlginçmiş.
    Yeni gördüm ama deneyeceğim, bakalım yapabilecek miyiz.
    Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

İlginçmiş.
    Yeni gördüm ama deneyeceğim, bakalım yapabilecek miyiz.
    Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bu sayede bir çok gollük pozisyonum oldu ve birkaç tane de golüm var.. dönen toplar oluyor kaleciden..Goal Poacher forvetniz varsa... Hiç düşünmeden ogrenın derım..
  • Deniyorum deniyorum olmuyor

• Böyle bir şey daha buldum. Şuta + üst tuşa basılı tutuyoruz. Ardından topa vurduğu an tekrar şuta basıyoruz böyle sanırım yani ama yine yapmaadım

Ve an itibari ile başardım.

Üst tuşa basılı tutuyoruz, şutu ilk konuyu açıldığı videoda gördüğümüz kadar az basıyoruz. Ardından Ronaldo topa vururken Şut ve vurduğumuz köşeye doğru o yöne doğru ben sol tarafa attım sol tuşa basıp şut tuşuna basılı bastım nasıl bir dönüş aldı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 27 Aralık 2010; 13:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Böyle bir şey daha buldum. Şuta + üst tuşa basılı tutuyoruz. Ardından topa vurduğu an tekrar şuta basıyoruz böyle sanırım yani ama yine yapmaadım

Üst tuşa basılı tutuyoruz, şutu ilk konuyu açıldığı videoda gördüğümüz kadar az basıyoruz. Ardından Ronaldo topa vururken Şut ve vurduğumuz köşeye doğru o yöne doğru ben sol tarafa attım sol tuşa basıp şut tuşuna basılı bastım nasıl bir dönüş aldı şaşırdım

oha kafam karıştı

Daha deneyemedim acayip merak ettim şimdi, üst tuşa basılı tutup topa vurmaya yakın da ara pas tuşuna basılı tutarak atıyorum ben genelde sert gidiyor böyle bir de aşağı tuşuna basıp hafif bolan gibi yani yavaş gidiyor, çok yakınsa kaleye böyle kullanıyorum.
    Bir de Ronaldodan başkası yapamıyor mu acaba ? Sneijder falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

quote:

Böyle bir şey daha buldum. Şuta + üst tuşa basılı tutuyoruz. Ardından topa vurduğu an tekrar şuta basıyoruz böyle sanırım yani ama yine yapmaadım

oha kafam karıştı

Daha deneyemedim acayip merak ettim şimdi, üst tuşa basılı tutup topa vurmaya yakın da ara pas tuşuna basılı tutarak atıyorum ben genelde sert gidiyor böyle bir de aşağı tuşuna basıp hafif bolan gibi yani yavaş gidiyor, çok yakınsa kaleye böyle kullanıyorum.

Dani Alves yapabilir aslında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wewe

quote:

oha kafam karıştı

Dani Alves yapabilir aslında

Alıntıları Göster
    eve gidimde snejderla deneyecem inşallah oda yapabiliyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korean

eve gidimde snejderla deneyecem inşallah oda yapabiliyodur

Alıntıları Göster
    Ben sabah denedim oluyodu şmdi deniyorum bi kere yapabildim.Adamın vurduğu uzaklıktan deniyorum barajı bile aşamıyo sabah ben nasıl yaptım ya bide üst üste 3 kere yapınca tamam dedim kaptım olayı şimdi yapamıyorum amaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Ben sabah denedim oluyodu şmdi deniyorum bi kere yapabildim.Adamın vurduğu uzaklıktan deniyorum barajı bile aşamıyo sabah ben nasıl yaptım ya bide üst üste 3 kere yapınca tamam dedim kaptım olayı şimdi yapamıyorum amaa

Alıntıları Göster
    Ben kafede bir elemanda gördüm bunu serbest vuruşların haricinde oyundada yapıyordu istisnasız her şutu goldu sordum nası yapıyorsun şuta basıyorum dedi sonra tam topa vuracak iken şuta bu sefer full basıyorum dedi geldim eve çok uğraştım yapamadım öyleki joypadi fırlattım şutlar aşırı zor oyunda ya gerçek maçtan daha zor yapmışlanet konami yani gol olmaması için elinden geleni yapmış konami sonra fifayı açtım fifa oynadım mis gibi pes 6 oynar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Ben kafede bir elemanda gördüm bunu serbest vuruşların haricinde oyundada yapıyordu istisnasız her şutu goldu sordum nası yapıyorsun şuta basıyorum dedi sonra tam topa vuracak iken şuta bu sefer full basıyorum dedi geldim eve çok uğraştım yapamadım öyleki joypadi fırlattım şutlar aşırı zor oyunda ya gerçek maçtan daha zor yapmışlanet konami yani gol olmaması için elinden geleni yapmış konami sonra fifayı açtım fifa oynadım mis gibi pes 6 oynar gibi

Alıntıları Göster
    ilk denememde başardım top tam kalecinin önünde yön değiştiriyo ama illaki kalecinin bi yerine çarpıyo içeri girmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

ilk denememde başardım top tam kalecinin önünde yön değiştiriyo ama illaki kalecinin bi yerine çarpıyo içeri girmiyo

O zaman tam olarak başarmış sayılmıyosun ama ben 3 kere üst üste yaptım kaleci sağa gidiyo top soldan giriyo ama sabah yaptığımı akşam yapamadım ne iş anlamadm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

O zaman tam olarak başarmış sayılmıyosun ama ben 3 kere üst üste yaptım kaleci sağa gidiyo top soldan giriyo ama sabah yaptığımı akşam yapamadım ne iş anlamadm.

Alıntıları Göster
    deniycem

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

deniycem

Alıntıları Göster
    ben normal firikik atamıyom ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

deniycem

Alıntıları Göster
    Merak ettim ben de deniyorum şimdi.

Denedim muhteşem bir şeymiş. 1 de 1 yapablidim, 40 metreden bile öldürücü toplar gidiyor, kalecinin üstüne vursanızda top son anda köşeye doğru dönüyor.
    Adamlar baya baya Ronaldo'nun gerçekteki vurduğu şekli oyuna yansıtmışlar. Harbiden helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 1 Ocak 2011; 23:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Merak ettim ben de deniyorum şimdi.

Denedim muhteşem bir şeymiş. 1 de 1 yapablidim, 40 metreden bile öldürücü toplar gidiyor, kalecinin üstüne vursanızda top son anda köşeye doğru dönüyor.
    Adamlar baya baya Ronaldo'nun gerçekteki vurduğu şekli oyuna yansıtmışlar. Harbiden helal olsun.

Alıntıları Göster
    valla ben de 3. denememde yaptım iyiymiş cidden
    Real le oynamıyorum, başka oyuncular da yapabiliyorsa güzel olur.

Örneğin;Sneijder

• quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

valla ben de 3. denememde yaptım iyiymiş cidden
    Real le oynamıyorum, başka oyuncular da yapabiliyorsa güzel olur.

Örneğin;Sneijder

Alıntıları Göster
    arakdaslar oyunu cıktıgından berı oynuyorumm ...benım daha kaleyı tutan serbest vurusum bıle yok ..:):):)

... nasıl ıs anlamadım .. once suta bas sonra topa vurmadan kolun ustune otur sonuna kadar basılsın ...:) aynı anda yon ver yada yukarıya bas ve bırde ondekı tuslardan sol usttekıne basılı tut ... :)

... eve gıdınce deneyecegımm .. yapabılmem gerek oyun ıcınde yada ıdmanda bırsekılde yapmam gerek .:)

..bıtırmedıgım fps oyunu kalmadı .. 97 den berı fıfasıdır pesıdır oynuyorum ... ayıp bana yaa...:):)

... sımdı bırde rıcam var sızden ..:) .. oyun ıcınde hareket halınde ceza sahası yakınlarında yada ıcınde topa vurupda kaleyı tutturanız guzel sutlar cıkaranınızz varmı ..:):) ....????.. cok cıddıyım ya ben bu ısı cozemedım ..yada oyunda bır eksıklık var ...:)

...mesela yerden dahı daha topa vurmuslugum yok ...:) bana yardımcı olun yoksa magmaya necegım pes 12 cıkana kadarda cıkmam artık .:):) ...

... sut cekebılme kısacası .. sut nasıl cekıyorsunuz ..:) ....hepınıze tesekkurler ...:):)

• quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

arakdaslar oyunu cıktıgından berı oynuyorumm ...benım daha kaleyı tutan serbest vurusum bıle yok ..:):):)

... nasıl ıs anlamadım .. once suta bas sonra topa vurmadan kolun ustune otur sonuna kadar basılsın ...:) aynı anda yon ver yada yukarıya bas ve bırde ondekı tuslardan sol usttekıne basılı tut ... :)

... eve gıdınce deneyecegımm .. yapabılmem gerek oyun ıcınde yada ıdmanda bırsekılde yapmam gerek .:)

..bıtırmedıgım fps oyunu kalmadı .. 97 den berı fıfasıdır pesıdır oynuyorum ... ayıp bana yaa...:):)

... sımdı bırde rıcam var sızden ..:) .. oyun ıcınde hareket halınde ceza sahası yakınlarında yada ıcınde topa vurupda kaleyı tutturanız guzel sutlar cıkaranınızz varmı ..:):) ....????.. cok cıddıyım ya ben bu ısı cozemedım ..yada oyunda bır eksıklık var ...:)

...mesela yerden dahı daha topa vurmuslugum yok ...:) bana yardımcı olun yoksa magmaya necegım pes 12 cıkana kadarda cıkmam artık .:):) ...

... sut cekebılme kısacası .. sut nasıl cekıyorsunuz ..:) ....hepınıze tesekkurler ...:):)

Alıntıları Göster
    niggaa

ps3 de oynuyorum her türlü şut atıyorum ..affetmem heleki eto'yla ceza sahası dışında uzaktan çok güzel şutlar vuruyor. frikikdede snejder harika iş çıkartıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korean

niggaa

ps3 de oynuyorum her türlü şut atıyorum ..affetmem heleki eto'yla ceza sahası dışında uzaktan çok güzel şutlar vuruyor. frikikdede snejder harika iş çıkartıyo

Alıntıları Göster
    Robenle %90 atıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.