Şimdi Ara

C SEGMENT SUV 2019 MODEL 0 ARAÇ KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: COSAN10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    eğer tucson'un az yakacağını bilsem tucson da düşünebilirdim. yoksa sağlamlığından ve kalitesinden eminim. hyundai her şeyi becerdi bir türlü ekonomik motor yapmasını beceremedi. dizeli yaksa uzun yolda şöyle peugeot'lar gibi 3-4 litre hemen alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

eğer tucson'un az yakacağını bilsem tucson da düşünebilirdim. yoksa sağlamlığından ve kalitesinden eminim. hyundai her şeyi becerdi bir türlü ekonomik motor yapmasını beceremedi. dizeli yaksa uzun yolda şöyle peugeot'lar gibi 3-4 litre hemen alırım.

Alıntıları Göster
    Evet maalesef, ekonomik yakıt olarak Peugeot en az yakanı, Tucson dizeli bile 7-8 litre kullanıcı verisi var, ama Tucson neredeyse 1700 kilo, ağırlığa göre kıyaslarsak bence çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COSAN10 C kullanıcısına yanıt
    Birşey bildiğinden değil de kendi tercihini millete kabul ettirmeye çalışıyorsun. Üslubuna dikkat et.

1.6 CRDI 7 İleri DCT Elite Plus 4x4 (Dizel)
    287.950 TL
    282.450 TL
    282.450

Model Tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı
    2.0i Elegance EyeSight
    289.250 TL

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Forester Fiyat Listesi
    https://www.subaru.com.tr/FORESTER?gclid=EAIaIQobChMIk7eD-Pr15AIVDMKyCh2mqQO3EAAYASAAEgLORvD_BwE
    İdeal SUV’da Tüm Maceralarınıza Yer Var!
    https://www.subaru.com.tr/FORESTER?gclid=EAIaIQobChMIk7eD-Pr15AIVDMKyCh2mqQO3EAAYASAAEgLORvD_BwE

Tucson Fiyat Listesi
    HYUNDAI MOTORS
    Hyundai Araç Fiyat Listesi, Hyundai Araba Fiyatları | Hyundai Türkiye
    https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-satis/arac-fiyat-listesi?productCode=tucson

• Tucson ve 3008 bence de en albenili seçenekler fiyata göre başka modeller de tercih edilebilir tabi. Tek tercih etmeyeceğim model Tiguan olur rakiplerine göre bir artısı yok sıradan bir araç ve gereksiz pahalı.
    Bu arada Hyundai grubu dizelde tam otomatiğe geçmemiş miydi hatta reklamlarını yapmıştı baya?

• quote:

Orijinalden alıntı: termo35

Tucson ve 3008 bence de en albenili seçenekler fiyata göre başka modeller de tercih edilebilir tabi. Tek tercih etmeyeceğim model Tiguan olur rakiplerine göre bir artısı yok sıradan bir araç ve gereksiz pahalı.
    Bu arada Hyundai grubu dizelde tam otomatiğe geçmemiş miydi hatta reklamlarını yapmıştı baya?
    Tucson çift kavramalı DCT Şanzıman kullanıyor, 3008 gibi EAT8 şanzıman kullansaydı satış rekorları kırardı, Tucsonun iki eksiği, bir yakıt sarfiyatı biraz fazla, ikincisi çift kavramalı yarı otomatik şanzıman kullanması

• bende grandland x var çok memnunum herşeyinden, iyiki aldım diyorum bence tasarımıda yıllara meydan okuyacak bir tasarım.
  • 7 ileri kuru kavramalı dsg şanzıman sorunlu (biraz zorlayınca eline alıyosun) ve bu konuda çinde ve abd de mahkeme kararları var, ki kaldıki wv grubuda yurtdışında bunu kabullendi.abd de garanti süresi 5 yıla çinde ise 10 yıla çıkartıldı mahkeme kararıyla sence sebebi nedir?Tucson olayına gelirsek aracın kitapçığında bile dct şanzıman ısınma uyarısı verdiğinde sağa çekin diyor burda saçma olan şu siz hafif arazide veya karda kullaniyim diye 4x4 araç alıyorsunuz ve sıkıştırma ısınır sonra vitesi elinize alırsınız diyorsunuz.bu arada subarunun boş dediğiniz aracında tucsonda olan herşey var,özelliklerine bakarsanız anlarsınız :) Şuan kuga aracım var ve yenilemek için suv araçlara bakan birisi olarak hyundai tucsonda benim radarımda araç şuan diğer araçlar arasında motor ve 4x4 seçeneğiyle bence öne çıkıyor ve alabilme ihtimalimde var, ama sorunsuz bir şanzımanı var demek çok yanlış.Büyük konuşmiyim ama tek almıyacağım araç wv grubu 7 ileri kuru kavramalı dsg li bir araç olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxasparagasxxx -- 29 Eylül 2019; 17:8:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert KÜÇÜKUNCU

bende grandland x var çok memnunum herşeyinden, iyiki aldım diyorum bence tasarımıda yıllara meydan okuyacak bir tasarım.
    Güle güle kullanın, grandlandx de güzel bir araç, yakın zamanda kendini daha çok ıspatlayacaktır.

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizin büyük bir kısmına katılıyorum, ama her gülün bir dikeni vardır, Kugadan sonra hangi suvu alsanız size Porsche gibi gelir:) Tercihiniz sizin beklenti ve isteklerinize göre değişir, ben subaruya boş demedim tabiki tucsona göre çok dolu, ama bir gerçek var alacağınız aracı aynı zamanda ihtiyaç olduğunda satarken sizi zorlamayacak ve fiyatı artacak bir araç olmalı, ülkemizde değeri bilinmeyen Mazda olsun Subaru olsun çok mükemmel araçlar var ama tabi Türkiye ekonomisi ve şartlarını dikkate almak gerekecek

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam!..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.