Şimdi Ara

C SEGMENT SUV 2019 MODEL 0 ARAÇ KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gurme arabadır . golf gibi her şeyin optimumu bu araçtadır .
    C Suv diyince 3008 en tepe noktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

hyundai - kia grubunun en zayıf iki noktası var;

1) çift kavrama otomatik şanzıman (kuru kavrama - yoğun trafikte ısınan)

2) zayıf yol tutuş - manevra kabiliyeti

şuraya bi sportage geyik testi koyalım anlaşılsın ne demek istediğimiz;
    https://www.youtube.com/watch?v=iA-IiKjyEf8&feature=youtu.be

olması gereken manevra kabiliyetini 3008 göstersin
    https://www.youtube.com/watch?v=fR1yxzizNBE&feature=youtu.be

birde sonsöz atalım; ufak-tefek sorunlar yada bikaç trim sesi size kaza yaptırmaz ama manevra kabiliyeti zayıf araçla önünüze aniden bişey çıkar ve ani manevra yapmak zorunda kalırsanız takla atarak kaza yapma ihtimaliniz yüksek, aradaki fark işte bu kadar büyük...
    Fransızların arabası çöp yeaaa diyenlere izletmek lazım bu videoları.ne zaman kurtulacağız bu sabit fikirlerden

Not:şuan Fransız değil aracım ve hiç olmadı.ama bir sonraki aracım olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlız sonradan fark ettim geyik testinde 3008 fren yapıyor Sportage yapmıyor ne alaka

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Yanıtlmaya yönelik bence, bir gariplik vardı zaten ilk başta daha dubalara çarpıyor adam😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 model tam otomatik sportage kullanıyorum.. Yarı otomatik kullanan arkadaşlarımı görünce üzülüyorum, ışıkta boşa almalar, sıkışık trafikte strese girmeler, hele ki dsg nin 1 ve 2.vites arasında sürekli gel git yapmasının siniri.. Ben sürekli müdahale edecksem neden otomatik alayım ki, tüm ışıklarda, rampalarda vitese elleyeceksem otomatigin mantığı ne, kavrama ne zaman ariza çıkaracak diye beklemekte çabası.

Kesinlikle tavsiyem tam otomatik olsun, p den d ye almak dışında müdahale etmeyim, varsın 1, 2 litre fazla yaksın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi almak isteyen arkadaşlara;
    Tam otomatik şanzımanlar çok uzun ömürlü şanzımanlardır, kullanıma bağlı olarak değişmez( EAT ve ZDF ve CVT) bunlar tork konvertörlü şanzımanlardır.

Çift kavramamış şanzımanlar DSG/DCT tork konvertörlü şanzımanlara göre daha hassas oldukları için ve dişli sistemler arasındaki geçişler belli yapıdaki dirençlere kadar limitli olduğu İçin dikkatli kullanılması gerekir, kullanıma bağlı olarak ömürleri değişir, Bu şanzımanlar çift kavrama olduğu İçin vites geçiş ve kalkış hızları daha iyi olmakla birlikte daha sarsıntısız çalışırlar

• En az sorun çıkaran Tucson muymuş? Şikayet sitelerine "Tucson dct arıza" yazıp bir aratın derim.

Tucson güzel araç bende beğeniyorum ama kalkıp sorunsuz demek akıl dışı olur.

2 sene suv araştırıp Dacia Duster'ı bile test ettiniz de Subaru XV ya da Forester'ı neden incelemediniz? Bu ikisi listede yazılan araçların içinden geçer.

ESP ışığı o. 508 testinde de görebilirsiniz.

esp devreye giriyor frenliyor aracı.

• tucson güzel araba ama mitsubishi eclipse cross çok daha güzel araba

şu an suv alacak olsaydım eclipse cross alırdım.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Buradan Japonlara sesleniyorum,😀sorunsuzluk performans yol tutuş tamam da şu Toyota rav4, Suzuki Vitara ve Mitsubishi Elipcrosss daki ses yalıtımlarını biraz daha iyileştirirseniz daha çok satılır kanaatimce

• quote:

Orijinalden alıntı: COSAN10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    En az sorun çıkaran ve en sağlam suvlar arsında Hyundai, Kia başı çekiyor demişsiniz bende sürekli yolda kalan bir aracın en sorunsuzlar arasında başı çekemeyeceğini söylüyorum.

Konuda performans hakkında birşey yazmamışsınız en iyi sorunsuz suv demişsiniz ama saydığınız araçlar yerden yükseltilmiş otomobilden başka bir şey değil. Gerçek suv olarak Jeep Renage, Subaru XV ve Forester sayılabilir.

Yeri gelmişken yazayım Forester premium segmentte değil. Dolu bir Tucson ile dolu bir Forester aynı para. Hem de Forester 2.0 motora sahip yani vergisi çok daha yüksek. Hyundai'nin milleti nasıl kazıkladığını buradan hesap edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 29 Eylül 2019; 14:34:2 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.